اتفاقا خودش ظرفاشو میشوره نمیزاره من دست بزنم اصلا میگه نمیخوام ممنون!
سیاستشه 🫠
دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اها تازه حالیم شد چقد خنگمیعنی اینطور میخواد خودشو خوب نشون بده؟والاه چنان با ذوقی میگه بچمو هر روز ...
آره بابا فیلمشونه،منو تو عقد بزور به شوهرم میگفت بیاره خونشون بعد بیمحلی میکرد میرفت خونه جاریم اگرم نمیومدم میگفت زنت از ما خوشش نمیاد با ما نیست با خانواده خودشه و ...باز یه مدت اجاره رفت اونجا دیگه زنگ صاحبخونه میزد میزد بیاد بگه من خونه رو به یکی دونفر اجاره دادم عروست چرا اینجاست و فلان و حرفم بزنه،اینم وقتی صاحبخونش پرید بهش فهمیدم که خود پدرسگش هرروز به یه بهونه که آیفون خرابه منبع مشکل داره برق پشت بوم روشنه و از بالا صدا میاد و پمپ فلانه و مضخرف خلاصه ،زنگش میزده بیاد 😑
آره بابا فیلمشونه،منو تو عقد بزور به شوهرم میگفت بیاره خونشون بعد بیمحلی میکرد میرفت خونه جاریم اگرم ...
بعد به من میگفت وای صاحبخونه باز برا چی اومده خدا زلیلش کنه کفشتو بزار تو بعد درو تا ته باز میزاشت که کفشو ببینه،ولی اون روزی که رسوا شد فرتی درو بست بعدم دیگه رو خودش نزاشت آشغال حرومزاده