2777
2789
آخه یه مرد تو اینستا کلیپ درست میکنه کلا اسامی دو اسمی به کار میبره همشون هم نازنین داره 🤣

کراش داره رو این اسم😂

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا اسم ری را یه اسم محلی شمالی هست و قدیمیچرا فکر می کنید ربطی نداره ..بعدم مهم معنی هست نه ؟

گفتم اسم بدیه یا بی معنیه؟؟؟

سلیقتون تو انتخاب اسم بی معنیه نه خود اسم ها اتفاقا تک تکشون قشنگه به جای خودشون و سلیقه های مختلف ولی نه همشون برای یه سلیقه 

اولی چن سالشه؟؟؟منم یه بچه دارم برای دومی دو دلم تو بلاتکلیفی بدی گیر کردم

اولیم ۹سالشه.نه ازهمسرم راضیم.

نه ازخانواده شوهرم.

بچمم اینقد اذیت کنه ک نگو.امروز تمام‌گردن و دست چپم وشونه هام ازدستش دردگرفته انقد حرص خوردم

اولیم ۹سالشه.نه ازهمسرم راضیم.نه ازخانواده شوهرم.بچمم اینقد اذیت کنه ک نگو.امروز تمام‌گردن و دست چپم ...

من همه چی خوبه فقط اعصاب دوباره از اول شروع کردن ندارم 🥴ولی میگن تک فرزندی خوب نیس 

من همه چی خوبه فقط اعصاب دوباره از اول شروع کردن ندارم 🥴ولی میگن تک فرزندی خوب نیس

اعصابم ندارم من.همین بچم گندزده تواعصابم.اره دیگ.همش بم میگن یدونه اس کمه بکنش دوتا بزرگ‌شه تنها میشه...من اصلاازاین تفکرات نداشتم.ولی دودلم کردن

2810