2777
2789

ک همدمم باشه

باهم حرف بزنیم بیرون بریم لباس ست بپوشیم

موهاشو شونه کنم ببندم ارایشش کنم براش لاک بزنم

لباسای خوشکل خوشکل براش بخرم 

کلی خوراکی و اثباب بازی هر چی دلش خاست براش فراهم کنم

اما وقتی باردار شدم خانواده همسرم و ب ویژه خود همسرم تا موقع تعیین جنسیت دلمو خون کردن ک بچه باید پسر باشع همسرم میگفت اگه دختر باشه باید سال بعد باز حامله شب اطرافیان همه ارزو میکردن ک خدا کنه بچت پسر باشه 

و پسر شد

اون لحظه ک دکتر گفت بچه پسره نمیدونم خوشحال بودم یا ناراحت خودم دلم ی دختر کوچولو میخاست ولی از اون طرف اگه پسر نمیشد کسی جز خودم دوسش نداشت

الان تصمیم گرفتم هیچ وقت دختر نیارم دیگه باردار نشم دلم نمیخاد کسی اذیتش کنه پدرش فرق بزاره بین پسرم و اون نکنه ی وقتی کمبود محبت داشته باشه

از ی طرفم قد دنیا دلم گرفته کاشکی ادما انقد بی رحم نبودن میدونم همه چی دست خداست ولی من دلم میخاست بعد این همه سختی ده روز دیگه دختر کوچولومو بغل کنم

الهی بگردممم

من هنوز ازدواج نکردم ولی همیشه تو ذهنم خودمو مامان یه دختر کوچولو و ناز تصور میکنم 🥺🥺🥺

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر کن بهت داده، چه فرقی می کنه.

مهم داشتن بچه سالمه.

ببین خیلی ناباروری زیاد شده

من خودم ۴ساله اقدامم، 

خیلی دلم گرفته و گریه دارم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خدا رو شکر کن بهت داده، چه فرقی می کنه.مهم داشتن بچه سالمه.ببین خیلی ناباروری زیاد شدهمن خودم ۴ساله ...

اخی عزیزم قربون دلت برم منم دلم بیشتر از حرفا و کارای شوهرم گرفته

فرقی نداره عزیزم سرتون سلامت ایشالله بچه بعدیفرق نمیذارن اینو میگن ولی وقتی به دنیا بیاد دختر کم کم ...

همش میترسم اذیتش کنن اخه ب بیچاره جاریم خیلی حرف گفتن اذیتش کردن سر دخترش تا مجبور شد بخاطر اینکه دهن اینو اونو ببنده دوباره باردار شه

عزیزم درکت میکنم حقیقتش منم تو شرایط مشابهت بودم اما مهم اینه بچه سالم باشه بخدا قسم هیچی مهم تر از سالم بودن نیست ، الان که باردارم با اینکه میدونم چقد نیاز داشتم خدا بهم یه دختر همدم واسه درد و دل بده اما فقط میگم خدایا شکرت که بچه رو قراره سالم و صالح بدی خدایا کمکم کن بچم سالم باشه هیچی نمیخوام ازت فقط یه بچه سالم بده که بچه مریض عمر ادمو تباه میکنه 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

برای اومون پسر کوچولوت خوشحال باش

این حرفارو بزار کنار 

جنسیت واقعا بی اهمیته

قراره با پسرت ست کنی براش لباس خوشگل بپوشونی و موهاشو تافت بزنی 

چه فرقی داره واقعا 

من یه پسر ۵ساله دارم تنها دوست زندگی منه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم درکت میکنم حقیقتش منم تو شرایط مشابهت بودم اما مهم اینه بچه سالم باشه بخدا قسم هیچی مهم تر از ...

حتی اگر دختر هم داشته باشید 

نباید هرکز با بچه چه دختر چه پسر درددل کنید!!

چون به اون بچه آسیب میزنید 

کلا بچه باهرجنسیتی قرار نیست همدم باشه 

هدف از فرزنداوری رشد یه موجود مفید و تحوبل اون به جامعه اس 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

درکت میکنم شما اصلا یلحظه به این فکر نمیکنید که پسرتون رو دوست نداشته باشین فقط از بی معرفتی و بی مهری اطرافیان ناراحتین که اگه جنسیت فرق میکرد اونوقت دیگه نه کسی به شما توجه میکرد نه به بچه اگر از همون اول چیزی نمیگفتن و دل یه مادر باردار رو به درد نمی آوردن الان شما از نداشتن دخنر ناراحت نبودین شما فقط ازتون حق مادریه دختر شدن رو گرفتن .چه فرقی داره مهم اینه خدا بهمون بچه داده جنسیتش که مهم نیست

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم درکت میکنم حقیقتش منم تو شرایط مشابهت بودم اما مهم اینه بچه سالم باشه بخدا قسم هیچی مهم تر از ...

اره واقعا منم همیشه خدا روشکر میکنم تا اینجا بچم سالم بوده شما انشاالله بچت صحیح و سالم میرسه بغلت

همش میترسم اذیتش کنن اخه ب بیچاره جاریم خیلی حرف گفتن اذیتش کردن سر دخترش تا مجبور شد بخاطر اینکه ده ...

اذیت چی دختری که مامانش پشتش باشه و اعتمادبنفس بده هیشکی نمیتونه اذیت کنه پسرتو هم نذار بد تربیت کنن که یه اعتمادبنفس کاذب و حالت مرد سالار بگیره اونم میشه یه برادر خوب براش

2810