2777
2789
عنوان

دخالت مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 37 پست
نخیر..اول برید اجاره ای بعد ببین میتونی شوهرتو‌ جمعش کنی؟بعد بچه دار که شدی شوهرت سرش به حساب که اوم ...

باهاش حرف میزنم

ولی مامانش نمیزاره اونم عمرااا رو حرف مامانش حرف بزنه دیگه داره حالم ازش بهم میخوره خستم کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دوران عقدیدشوهرت برات خرج می‌کنه؟وقت میزاره؟

اره خرج میکنه خیلی خرج میکنه..باورت نمیشه شوهرم احساساتی هست مث دخترا..اوایل ماهگردمون‌ که می‌شد مامانش میگف تموم کنید دیگه نکنید نخرید علی کیک نخر پس انداز کن برای بنایی شوهرم گوش نمی‌داد..فهمیدم مادرش سخته ببینه..یبار مادرشوهرم تو چشام زل زد گفت جدی جدی چقد علی دوست داره عاشقانه میخادت😐زنیکه‌ ..من چهارماهه‌ زنشم‌ این چه حرفیه میزنی. خب..تازه چهارماه بود ازدواج کرده بودیم..بعد وقت که اره وقت هم میزاره جدیدا یه موضوع پیش اومد که قهر کردم با خانوادش..شوهرم خیلی اذیت شد خودم خیلی جوش خوردم و مریض شدم..بخاطر کنایه های مادرش..ولی الان همش میگه پسرم مث قبلنا باهام حرف نمیزنه..پسرم مثل قبلنا‌ به من توجه نمیکنه..نمیدونم نمیفهمه که پسرش زن داره؟؟!!

اره خرج میکنه خیلی خرج میکنه..باورت نمیشه شوهرم احساساتی هست مث دخترا..اوایل ماهگردمون‌ که می‌شد مام ...

مادرشوهر من انقدررر سیاست داره از همون اول نذاشت شوهرم چیزی برام بخره

تولدم شد هیچی نگرفت

روز زن شد رفت واسه مامانش انگشتر گرفت واسه من هیچی

ولنتاینم که اصلا به روی خودش نیاورد

روزن زن یه دعوای مفصل با هم کردیم بعد رفت یه گردنبد گرفت برام منم قبول نکردم گفتم نمیخوام

من که میدونم همش زیر سر مادرشوهرمه خییلی عوضیه خیلی