2777
2789
عنوان

دخالت مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتر نیست برید خونه کرایه کنید؟بهترازاینه‌ که بری جلو مادرشوهرت

خونه رو شوهرم خودش ساخته

قبل از اینکه بیان خواستگاری اونو ساخته بود برای خودش

منم دیگه نتونستم حرفی بزنم قبول کردم به ناچار 

هعی خدا انشالله هرچی میشه بشه ولی این نشه که بری خونه مادرشوهر زندگی کنی که زندگی نمیشه

اگه مادر شوهر حسود و دو بهم زن نباشه میشه زندگی کنین توی یه ساختمون

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
خوشبخت باشیداخلاق شوهرت خوبه؟ مثل شوهر من بچه ننه نیست؟

اوایل‌ میخاستیم بحابیم مامانش ازش می‌پرسید راستش اتفاقاتی افتاد که شوهرم دیدگاهش به مادرش عوض شد..الانم خانوادش ازش سوال می‌کنند شوهرم باتربیته‌ ..تربیتشو‌ ستایش می‌کنم.. جواب سوالاشونو میده ولی جوری وانمود. میکنه که حوصله جواب دادن نداره..ولیخب موقعی میتونیم عوضشون کنیم که بریم زیر یک سقف

فکر خوبیهولی فکر نکنم قبول کنهمیگه فعلا اینجا بشینیم چندساله دیگه میریم یه جای دیگه

نخیر..اول برید اجاره ای بعد ببین میتونی شوهرتو‌ جمعش کنی؟

بعد بچه دار که شدی شوهرت سرش به حساب که اومد بروتوخونه‌ خودت

اوایل‌ میخاستیم بحابیم مامانش ازش می‌پرسید راستش اتفاقاتی افتاد که شوهرم دیدگاهش به مادرش عوض شد..ال ...

خداروشکر باز خوبه

شوهر من مامانشو فرشته میبینن

اخلاق مامانش حوریه که پیش بقیه خیلی بهم محبت می‌کنه شوهرمم فک میکنه مامانش خیلی خوبه اما در واقع پشت سرم یه عالمه سیاست میچینه بخدا دیگه داره حالم ازش بهم میخوره