2777
2789
عنوان

دخالت مادرشوهر

276 بازدید | 37 پست

من عقدم، جدیدا متوجه شدم که مادرشوهرم شوهرمو پر می‌کنه ، همسرم اصلا برام وقت نمی‌ذاره منو جایی نمی‌بره همش میگه کار دارم برام کادو نمیخره فقط بهونه میاره

و من تازگی ها متوجه شدم همش زیر سر مادرشوهرمه بخدا خییلی خستتتم حالم اصلا خوب نیست دلم شکسته احساس میکنم نسبت به همسرم سرد شدم

همسرم تحت تاثیر مادرشه و خیلی دوسش داره 

مادرشوهرمم از این موضوع بر علیه من سواستفاده می‌کنه

بخدااا خسته شدم 

خواهش میکنم بهم راهکار بدید بگید چیکار کنم چه برخوردی داشته باشم 

من نگران آینده مم ، ایشون از الان داره تو زندگی ما دخالت می‌کنه دیگه وای به حال بعدش 

خواهش میکنم کسانی که تجربه دارن بگن چیکار کنم چطوری محترمانه بدون این دعوا یا کدورتی پیش بیاد جلوی دخالت

هاشو بگیرم🙏

هوف یبار جون مرگ بشن این مادرشوهرم.‌.نمیدونم چشم دیدن عروس ندارن پس چرا هعی عروس بگیرم عروس بگیرم می‌کنند.. والا آبجی منم دوران عقدم

هفت جدمو مادرشوهرم آورده جلو چشام زنیکه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لعنت خدابه هرچی مادرشوهره فتنه وعجوزه اس بخدااینا مادرنیستن.تف توروی مادری ک خوشبختی بچش نخواد ب زند ...

خییلی حسوده خییلی

نذاشت شوهرم منو ببره دندونپزشکی چون خودش نرفته بود

خیلی سیاست داره واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

هوف یبار جون مرگ بشن این مادرشوهرم.‌.نمیدونم چشم دیدن عروس ندارن پس چرا هعی عروس بگیرم عروس بگیرم می ...

عزیزم منم مثل خودت دوران عقدم

مادر شوهرم خیلی سیاست داره، تو روی من خیلی مهربونه ولی پشت سرم یه عالمه دسیسه میچینه بهم حسودی می‌کنه

تازه غریبه هم نیست عمه م میشه 

الان که نامزدی بعد از ازدواج فقط کم محلی کن بهشون خونشون کم برو وگرنه روشون برات باز میشه بعد یواش ی ...

قراره تو یه ساختمون زندگی کنیم 

طبقه بالای مادر شوهرم اینا

مادرشوهر من اول سیاست بوده بعد دستو پا درآورده.. الانم‌ بخاطر کار های اون با شوهرم بحثمون شد..شوهرم پشت بهم کرد خوابید آخرین حرفشو گفت..گفت آیا می ارزه بخاطر کاروحرفای اونا با من بحث میکنی؟گفت نمیبخشمت‌..بعدم خوابید😕💔

مادرشوهر من اول سیاست بوده بعد دستو پا درآورده.. الانم‌ بخاطر کار های اون با شوهرم بحثمون شد..شوهرم ...

من دیشب با شوهرم بحث کردم

تا الان نه زنگ زده نه پیام داده

احساس نسبت بهش سرد شدم

دیگه این زندگی به درد نمیخوره

عزیزم منم مثل خودت دوران عقدممادر شوهرم خیلی سیاست داره، تو روی من خیلی مهربونه ولی پشت سرم یه عالمه ...

مادرشوهر‌ منم زنعموم‌ میشه.‌.آدم از خودی بیشتر میخوره..آخ نگم برات تا طلاقم رفتیم بخاطر کارهاش

الان که نامزدی بعد از ازدواج فقط کم محلی کن بهشون خونشون کم برو وگرنه روشون برات باز میشه بعد یواش ی ...

مادر شوهر منم زیاد دخالت میکرد من فقط کار خودمو انجام میدم  شوهر منم تو نامزدی هیچ جا نمیبرد هیچی نمیخرید الان برادرش نامزده مادر شوهرم چقدر برای دختره کادو میخره به خونوادشون وسایل میخره میبره زمان ما میمردن

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن