میخوام گواهینامه بگیرم از پس فردا میخوام برم کلاس تاحالا اصلا پشت فرمون ننشستم فعلا ماشین نداریم که تمرین کنم به نظرتون چقدر طول میکشه بتونم رانندگی کنم خودم خیلی علاقه دارم
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شوهرم قول داده گواهینامه که گرفتم برام ماشین میگیره به نظرتون لازمه خصوصی هم مربی بگیرم که تمرین کنم یا نه
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
ببین جلساتی ک اولش میری، چون شروع کاره و امتحان در پیش داری، همش پارک دوبل و اینارو یادت میدهبرا توش ...
شما خودتون رانندگی میکنید
آره بابامن تولد ۱۸ سالگیم رفتم ثبت نام کردمالان ۳۰ سالمه ۱۲ سال رانندگی میکنم
ماشالله بهتون بعد از چند وقت بدون استرس رانندگی کردین