2777
2789
عنوان

تب و شیاف و استامینوفن

98 بازدید | 19 پست

سلا خانوما دخترم امروز عصر یهویی تب کرد بردیم دکتر ساعت ۷ شربت استامینوفن دادم ساعت ۱۱ هم شیاف ۳۲۵ البته دوسومش رو زدم،ولی هنوز تبش ۳۸/۶ پاشویی هم کردم دستمالم گذاشتم ولی کمتر نمیشه تبش کی میتونم شربت استامینوفن بدم الان یکساعت شیاف زدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۷ کیلو هست ۴ سالشه شیاف رو دکترش گفت اونجوری بزنم

درست دادی . 

شربتم میتونی ۱۰ سیسی بدی 

فاصله بین استامبنوفنها باید هر ۴ تا ۶ ساعت باشه کمی صبر کن پایین نیومد میتونی شربت بروفن با شکم پر بدی حدودا ۵ سیسی 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

اگه تبش پایین نیومد  یک شیاف ۵۰ دیکلوفناک بذاری درجا میاد پایین 

هفته پیش دخترم تبش همش بالای  ۳۸و حتی ۳۹بود پیاز کف پاش گذاشتم مدام پاشویه و دستمال نمناک رو شکم و کشاله هاش میذاشتم  و شربت استا و پروین هر چهار ساعت دادم تبش پایین نیومد ساعتای چهار صبح به محض گذاشتن شیاف سریع پایین اومد  روز بعد بردم دکتر گفتم اینکار کردم گفت  کارت درست بود 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
با آبو و سرکه پاشویی کردم الان خوابه هی میگه سردمه ولی تبش ۳۸/۶هست لطفا راهنمایی کنید

اگه سردشت و لرز داره مجبوری یک روسری یا یک روکش نازک روش بنداز بچه لرز نکنه لباساش هم یک تاب و شلوارک نخی نازک تنش کن  کف پاهاش پیاز رنده یا خلال کن بذار 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
درست دادی . شربتم میتونی ۱۰ سیسی بدی فاصله بین استامبنوفنها باید هر ۴ تا ۶ ساعت باشه کمی صبر کن پایی ...

شامشو خورد ساعت ۱۰ شب خوابید شربت پروفن مبتونم بدم؟؟البته ندارم باید همسرمو بیدار کنم بره بخره

شامشو خورد ساعت ۱۰ شب خوابید شربت پروفن مبتونم بدم؟؟البته ندارم باید همسرمو بیدار کنم بره بخره

اره میتونی یه درمیون استامینوفن و بروفن بده هر ۴ تا ۶ ساعت

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

2810