2777
2789
عنوان

چرا اکسم بدون من خوشحال و شاااده😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 20 پست
خوندم پات واینستاده دیگه دوستت نداره ازت سرد شده

بهم میگفت بعد از کات 

عشق خوبی هستی و خودخواهانه بخام فک کنم چون بهت حسی دارم که به کسی نداشتم میتونم باهات باشم ولی مادر خوبی نمیتونی باشی 

یعنب چی؟؟

بهم میگفت بعد از کات عشق خوبی هستی و خودخواهانه بخام فک کنم چون بهت حسی دارم که به کسی نداشتم میتونم ...

ما هممون داریم بهت میگیم ولی تو لج میکنی نمیخوای بفهمی

دیر میفهمی ولی بعضی چیزا دیگ‌مثل قبل نمیشه

این آدم ازت دل کنده ! حالا میخوای خودتو گول بزنی اوکی،مشکلی نیست 

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظور ابن حرفش چی بود؟؟ میتونی بهم بگی؟؟

تو خانم و زن زندگیش نیستی!

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
چکار کنم بشم؟؟ ب نظرت جرا قبول کرده بیاد. تراپی ؟

فقط دوری کن واقعا هیچ واکنشی نشون نده

یه هفته یه ماه نباش

اگر بخوادت خودش میاد سراغت