2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم متنفر شدم

201 بازدید | 9 پست

من عقدم، جدیدا متوجه شدم که مادرشوهرم شوهرمو پر می‌کنه ، همسرم اصلا برام وقت نمی‌ذاره منو جایی نمی‌بره همش میگه کار دارم برام کادو نمیخره فقط بهونه میاره

و من تازگی ها متوجه شدم همش زیر سر مادرشوهرمه بخدا خییلی خستتتم حالم اصلا خوب نیست دلم شکسته احساس میکنم نسبت به همسرم سرد شدم

همسرم تحت تاثیر مادرشه و خیلی دوسش داره 

مادرشوهرمم از این موضوع بر علیه من سواستفاده می‌کنه

بخدااا خسته شدم 

خواهش میکنم بهم راهکار بدید بگید چیکار کنم چه برخوردی داشته باشم 

من نگران آینده مم ، ایشون از الان داره تو زندگی ما دخالت می‌کنه دیگه وای به حال بعدش 

خواهش میکنم کسانی که تجربه دارن بگن چیکار کنم چطوری محترمانه بدون این دعوا یا کدورتی پیش بیاد جلوی دخالت هاشو بگیرم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا میدونی مادرش پرش میکنه؟

هفته پیش به شوهرم گفتم منو ببر دندون پزشکی گفت چشم یه روز مرخصی میگیرم می‌برمت 

بعد ۲ روز پیش خونشون بودم گفتم چیشد وقت دندونپزشکی گرفتی؟؟ گفت به مامانم میسپارم فردا صبح با مامانم دوتایی برید

به مامانش سپرده بود ولی مامانش اصلا به روی خودش نیاورد اصلا به من نگفت بیا باهم بریم (منم فهمیدم که دوست نداشته منو ببره)

بعد دیروز دوباره بهش پیام دادم مرخصی بگیر منو ببر گفت نمیتونم چرا با مامانم نرفتی؟

منم گفتم مامانت اصلا چیزی به من نگفت

دیشب یه عالمه باهاش بحث شد از دیشب نه زنگ زده نه پیام داده اصلا براش مهم نیست

خدا کنه بچه ننه نمونه

بخدا خیلی خستم

مادرشوهرم غریبه نیست عمه م میشه

منم این موضوع رو فقط با مامانم در میون گذاشتم 

به بابام نگفتم ، اگه میگفتم زنگ میزد به عمه م و بحث شوند میشد