2777
2789
بله ولی کار هر کسی نیست

یکی تو خیابون منو گرفت گفت شریت رو گوشیم نصب نمیشه میشه واسم بفرستیش از طریق بلوتوث گفتم باشه گوشی هارو به هم جفت سازی کردیم بعد واسش شریتو فرستادم به نظرتون میتونه گوشیمو هک کرده باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی تو خیابون منو گرفت گفت شریت رو گوشیم نصب نمیشه میشه واسم بفرستیش از طریق بلوتوث گفتم باشه گوشی ه ...

کار اشتباهی کردی، می‌تونه ولی ممکن هم هست این یکبار و مشکلی پیش نیاد و آدم معمولی بوده باشه اگه اطلاعات بانکی داری برای احتیاط از گوشی پاک کن یا عکس خاصی، دیگه مراقب گوشیت باش حتی بیرون که میری بلوتوث گوشی و خاموش کن

یکی تو خیابون منو گرفت گفت شریت رو گوشیم نصب نمیشه میشه واسم بفرستیش از طریق بلوتوث گفتم باشه گوشی ه ...

خود shareit سالهاست به عنوان بدافزار و جاسوس‌ افزار شناخته شده. بعد شما هنوز از shareit استفاده میکنید؟

با بلوتوث هم میشه هک کرد ولی نه کسی وقتشو داره نه حوصله‌شو.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
خود shareit سالهاست به عنوان بدافزار و جاسوس‌ افزار شناخته شده. بعد شما هنوز از shareit استفاده میکن ...

قیافه طرف میخورد یه آدم معمولی باشه به نظرت داخل دو سه دقیقه که شریت در حال ارسال بود میتونسته گوشیمو هک کنه و اگه این احتمال وجود داره باید چکار کنم

قیافه طرف میخورد یه آدم معمولی باشه به نظرت داخل دو سه دقیقه که شریت در حال ارسال بود میتونسته گوشیم ...

نه 

بلوتوث یه ارتباط half duplex هستش. مثل بی‌سیم و واکی‌تاکی میمونه که فقط یه نفر میتونه صحبت کنه و هر دو نمیتونن با هم حرف بزنن. یعنی وقتی شما در حال ارسالی دیگه نمیتونی از اون چیزی دریافت کنی. پس خبری نیست.

قیافه طرف میخورد یه آدم معمولی باشه به نظرت داخل دو سه دقیقه که شریت در حال ارسال بود میتونسته گوشیم ...

مگه با قیافه هم میشه کسی رو قضاوت کرد؟🤔