2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182500 بازدید | 1362 پست
سلام بابا رضا خوبی؟ قطعا داری منو میبینی ک دارم چیکار میکنم ی مادری جیگر گوشش مشکل داره میدونم زیر د ...

من اصلا ادم بدی نبودممم😭 خیلی دل رحم بودم

همین دوهفته پیش یه بچه ای دیدم اوردن بیمارستان یکم درد داشت من خودم و براش کشتم اینقد گریه کردم ۱۰۰بار گقتم خدیاا خودت به بچم رحم کن طاغت ندارم حتی ثانیه ای درد بکشه،،، اونوقت الان چی؟؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم منم مثل خودت مادرم و احساستو درک میکنمامیدوارم پسر گلت سلامتیشو بدست بیارهازت خواهش میکنم حداق ...

خیلی سخته، خیلی شایداگه برای سرماخوردگی اومده بودیم میگفتم ادای قوی بودن و درمیارم، پیشش میخندم ولی وقتی میدونم قراره ماه هه بمونیم اینجا و هر رزش غداب یاشه ، نمیشه قوی بود ، چرا خدا من و انتخاب کرد برای این درد، 

من اصلا ادم بدی نبودممم😭 خیلی دل رحم بودمهمین دوهفته پیش یه بچه ای دیدم اوردن بیمارستان یکم درد داش ...

شاید باورت نشه عزیزم گاهی حتی دلسوزی ام باعث میشه تو اون موقعیت قرار بگیری ! نمیدونم حکمتش چیه ولی بارها تجربه ش کردم

شاید باورت نشه عزیزم گاهی حتی دلسوزی ام باعث میشه تو اون موقعیت قرار بگیری ! نمیدونم حکمتش چیه ولی ب ...

قبلا یه برنامه ای دیدم مربوط به بچه های سرطانی که چقدر غداب میشکن پدر مادراشون بخدا تا چند وقت غدا نمیتنونستم بخورم تازه اون موقع بچه نداشتم، الان دقیقا توی اون شرایطم، تقدیر منم این بوده که اینطوری به بدترین شکل عداب بکشم

از همتون ممنونوم، با دعاهاتوت اشک میریزم، خودم که لال شدم دعا کردنم نمیاد

ایجانم عزیییزم 

خدا از دل یه مادر خبر داره تو چه دعا کنی چه نکنی خدا اشکاتو میبینه. خودش بزرگه توکل کن به خودش

ــــــ♡ــــــ

سلام حال پسرتون چطوره؟

خیلی سخته من طاقت ندارم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
قبلا یه برنامه ای دیدم مربوط به بچه های سرطانی که چقدر غداب میشکن پدر مادراشون بخدا تا چند وقت غدا ن ...

عزیزم ! حق داری والا ولی بازم مثبت اندیش باش و با خودت بگو چیزی نیست این نیز بگذرد و بسپر به خدا و فکرای بد نکن

انصافا الان سرطان کودکان کاملا قابل درمانه.  در ضمن انشالا که برای شما به بستری و اینام نمیکشه و شفا میگیره 

ازمایش

براش ۵تا حمد میخونم ان شاءالله امام حسین معجزه کنه براتون گلم

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه
من خیلی ضعیفم خیلی، همین الان که دوسه روزه بستزی هستیم بریدم، برررریدم اینجا برام مثله قفسه، بچه ی د ...

الاهی بمیرم برات

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
خیلی سخته، ثانیه ثانیه ش، نمیگذررره، بچم تازه نوپاعه میخواد راه بره بازی کنی همش باید رو تخت باشه دا ...

بخدا من دارم گریه میکنم برا تو و بچه ت عزیزدلم .اگه قابل باشم دعا میکنم 😥😥به حق حضرت زهرا خدا شفا بده کوچولوی معصومت رو

عزیز دلم من اصلاااا نمیخوام بهت امید واهی بدم بخدا راست میگم من تو اطرافم تو یه سال اخیر سه تا سرطان دیدم سه تاشونم خوب شدن انشالله این دوران سخت میگذره چاره ای جز تحمل نیست ولی بدون که میگذره بعدها میشه یه خاطره ی دور و سخت ولی میگذره و‌بچه ت خوب میشه