2777
2789
عنوان

توقعات بیش از حد تو عقد

361 بازدید | 28 پست

وقتایی ک صبحش میخوام برم دانشگاه یا حوصله ندارم همسرم اصلا جواب نه رو قبول نمیکنه هرموقع خودش میخواد باید رابطه داشته باشیم اینم بگم که الان تو عقدیم و نمیخوام زیاد باشه ولی قشنگ عین یه زن و شوهری ک باهم زندگی میکنن هفته ای دوسه بار رو داریم چیکار باید بکنم هم ترس بارداری هست هم اینکه تو عقد راحت نیستم انقد زیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از اولش نباید وا می دادی رابطه تو عقد اوکیه ولی نه دیگه کااامل و اینقدر شبا رو سعی کن نمونی ز ...

اخه خونش نزدیک دانشگاهمه مجبورم س روز در هفته برم خونش دیگه

عزیزم انقدر اعصاب خودتو خورد نکن اشکال نداره شما زنو شوهرید دیگه. حالا قبل لباس عروس یا بعدش.   این دوران رو برا خودتون سخت نگیر بعدا میگی. چرا انقدر سخت میگرفتم. اتفاقا الان چون کمتر همدیگرو میبینید ولعش بیشتره بعد عروسی دیگه انقدر. مشتاق نیست    از بارداری هم میترسی.  روش جلوگیریت. مناسب باشه  یا کان.      یا قرص بخور