2777
2789

ما هم کم چت میکردیم فوقش گاهی روزا که احساسات آدم بیشتر بود بیشتر چت میکردیم 

جالبه هردومون هیچوقت به هم زنگ نمی زدیم 

الان وقتایی که شب خونه نیست گاهی زنگ میزنه و چت هم نمی‌کنیم حتی تو خونه هم گاهی حرف پیدا نمی‌کنیم بزنیم ولی دوست داشتن و زندگی ربطی به اینا نداره 

گاهی یه پسری هست کلی چت میکنه و مخ میزنه و اینا ولی در باطن هفت خطه و کلی تجربه دختر بازی داشته 

گاهی هم مسری هست حرفاش از دل خودشه دست و پا شکسته ست حرفاش اما حرفای دل خودشه و اولین تجربه شه 

همه آدما هم ابراز محبتشون مثل هم نیست 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
شوخی میکنم عزیزم😂من دانشجوی دکترا هستم ۲۴ سالمه به مزاح گفتم وگرنه خیالت جمع دوستم نمیرسم خیلی که ب ...

دکتری چه رشته ای؟ میگم قبول شدن دکتری سخته؟ به نطرتون ادامه تحصیل دادن  فایده داره اصی هستید چون منم خیلی دلم میخواست ادامه تحصیل بدم ولی بسکه گفتن فایده نداره سرد شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتری چه رشته ای؟ میگم قبول شدن دکتری سخته؟ به نطرتون ادامه تحصیل دادن فایده داره اصی هستید چون منم ...

دانشجوی دکتری مهندسی پزشکی، ترم یکم من .خوبه تحصیلات همیشه خوبه 

من تدریس رو دوس دارم برای من مفیده شاید برای یکی دیگه مفید نباشه