2777
2789

خوب درس بخونم میشه ؟؟؟ 

ازاد تهران مرکزم الان میخوام واسه ارشد بخونم ایشالا علامه قبول شم 

رشته ام حسابداریه ترم ۷ ام 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

آره اگه کنکور قبول شی میتونی بری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم. چرا نشه... اصلا نگران نباش، اگر بخوای حتما میتونی.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

میشه ولی خداییش اینکه مدرک رو از کجا بگیری تاثیری برای کار و شغل آینده نداره الان حسابدار حرفه ای میشناسم با حقوق خدا تومنی که لیسانس تربیت بدنی داره ولی دوره های آزاد رفته و چند سال تجربه و مهارتش در امور مالی و مالیاتی باعث شده که خودش تعیین می‌کنه دستمزدش رو و خواهان داره.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
میشه ولی خداییش اینکه مدرک رو از کجا بگیری تاثیری برای کار و شغل آینده نداره الان حسابدار حرفه ای می ...

میدونم عزیزم ولی من دوس دارم محیط دانشگاه تاپ هم تجربه کنم بالاخره اساتید خیلی عالی و جو علمی بالاتری هست

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

اره داداشم لیسانس ازاد

ارشد با رتبه دو رقمی شهید بهشتی خوند

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
اره داداشم لیسانس ازادارشد با رتبه دو رقمی شهید بهشتی خوند

میدونی چقدر خوند حدودا ؟ یعنی چند ماهه 

میدونی چقدر خوند حدودا ؟ یعنی چند ماهه

زباد درس میخوند داداشم نمیدونم دقیق چقد اما همیشه دز حال مطالعه بود اکثرا

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.