2777
2789

ببخشید اینا رو مینویسم ولی خیلی استرس دارم و نمیدونم چیکار کنم

من نزدیک به یه ساله نامزدم( عقد کردیم اما عروسی مونده هنوز) بعدش یکی دو روز پیش با شوهرم رابطه سطحی داشتیم و متاسفانه یهویی یه ذره دخول انجام شد😑 خیلی اتفاقی و یهویی شد... زود بلند شدم درد داشتم در حد دو قطره خون اومده بود بدو بدو رفتم سرویس خودمو بشورم شستنی هم یه قطره خیلی کوچیک خورد به دستم و دیگه خون نیومد. یه مقدار هم درد داشتم عین درد پریود. واقعا خیلی استرس دارم... آخه نباید قبل عروسی این اتفاق میوفتاد( رسم و رسومات قدیمی) هرچند که ما محرم هستیم. الان نمیدونم هایمنم کامل رفته یا فقط آسیب دیده... خانومای متاهل تو رو خدا اگه تجربه داشتین بهم بگین الان فقط آسیب دیده یا کلا رفته🥺🥺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه که ندارم اما احتمالا آسیب دیده بلاخره همسرت شاهد بوده اگه از بینم رفته باشه ایشان باید حلش کنه این رسومات مزخرف هنوز هست ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ممکنه کامل رفته باشهالان زخمه دکتر تشخیص میده با معاینه

خجالب میکشم آخه

شوهرم میگه اگه نگرانی بریم معاینه خیالت راحت بشه

برم بهش بگم اینجوری شده و الان اومدم معاینه؟😑

خوب اینکه نگرانی نداره شوهرته 

با آینه ببین خودتم متوجه میشی 

نشدی 

برو ماما بهت میگه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
تجربه که ندارم اما احتمالا آسیب دیده بلاخره همسرت شاهد بوده اگه از بینم رفته باشه ایشان باید حلش کنه ...

از نظر منو اون نه اما متاسفانه آره مونده

طرف ما نیست اما طرف اونا رو مطمئن نیستم

از نظر منو اون نه اما متاسفانه آره موندهطرف ما نیست اما طرف اونا رو مطمئن نیستم

البته اینم بگم منو اون بعد عقد برا اینکه میخواستم بدنم رو بشناسم رفتیم معاینه و خواستم برگه هم بگیریم

اما در کل آدم مضطربی هستم و کلا فکرم درگیره

باید بری دکترولی اگه کامل رفته بود زودتر عروسی بگیر و توی دوران عقد رابطه کامل نداشته باش وگرنه حالا ...

اون که التماس میکنه برا عروسی کردن

از شهریور داره عروسی میکنه تا حالا نگه داشتم تا بتونم راحت آماده بشم

الانم قبل عید عروسی میکنیم

اون که التماس میکنه برا عروسی کردناز شهریور داره عروسی میکنه تا حالا نگه داشتم تا بتونم راحت آماده ب ...

به امید خدا 

چرا انقد دست دست کردی پس عزیزم

دوران نامزدی همش سردرگمیه 

به امید خدا چرا انقد دست دست کردی پس عزیزمدوران نامزدی همش سردرگمیه

یه مقدار اختلاف اخلاقی داشتیم باهاش 

خواستم اول اونا رو حل کنیم تا مطمئن بشم 

زود زود دعوا میکردیم که البته الان تازگیا حل شده

البته اینم بگم منو اون بعد عقد برا اینکه میخواستم بدنم رو بشناسم رفتیم معاینه و خواستم برگه هم بگیری ...

خب دیگه گواهی داری غمت چیه اگه رسم دستمال دارن بگو شوهرت بگه بهشون که فکرش نباشن بازم خیلی واجب بود شنیدم کپسول خون مصنوعی هست

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب دیگه گواهی داری غمت چیه اگه رسم دستمال دارن بگو شوهرت بگه بهشون که فکرش نباشن بازم خیلی واجب بود ...

نمیدونم که این مادر شوهر بخواد چیکار کنی

طرف ما کلا جمع شده

اما مامان اون یجوریه

شوهرم میگه بسپارش بهم اما خیلی استرس دارم

این کپسول رو نشنیده بودم از کجا میشه تهیه کرد؟