2777
2789
عنوان

بنظرتون زندگی بدون مریضی بچه چه شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مناسب یعنی چی؟ گرم یا سرد؟ معمولیه خونمون

خنک نه زیاد سرد نه گرم ک عرق بکنن بچه هات اگه سفید و بور هستن سرمایی ترن سبزه ها گرمایی هستن و کمتر مریض میشن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
حساسیت دارنسینوزیت دارنمشکل معده دارنهمه چیز

درست حدس زدم سردی دارن چیزای گرم بده بهشون بخورن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چه ربطی به پوست داره

مزاج ربط ب پوست داره

اون قدر که من مراعات میکنم هیچ کس نمی کنهزبانزد شدم پیش بقیه

خب بعضی چیزها اجتناب ناپذیره

مثل مدرسه رفتن بچه ها که مسلما دور از جان شما و دوستان خانواده های بی وجدان و کم فرهنگی درشون هستند که بچه رو با حالت بیماری هم مدرسه میفرستن 

یا سرکار رفتن همسرتون 

ولی به نظرم از تابستون شروع کنید به تقویت بچه ها

ویتامین و مکمل بدید ، با شروع پاییز مصرف میوه و مرکبات رو خیلی خیلی زیاد کنید ، خواهر من واکسن انفولانزا میزنه و خدا رو شکر دو ساله از بیماری های سنگین و‌مریضی همیشگی خبری نیست 

اگر هم خدایی نکرده سینوزیت یا لوزه دارن هم مراقبت های خاص داره

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2810