2777
2789
عنوان

وااای بچم خیلی شدید بالا اورد😱😱

108 بازدید | 16 پست

خیلی شدید چن بار پشت سر هم بالا اورد یعنی ی طوری ک پرتاب شدن علتش چی میتونه باشه؟ 

البته یکم قبل ترش شیر خورد خیلییی کم که منم اروغشو نگرفتم ولی سابقه نداشته اروغشو نگیرم اینطوری به این شدت بالا بیاره

بچم ۱۸ روزشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

الهی🥲 دسشوییش چطوره؟؟ خیلی مراقب باش ویروس جدیده گلم 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
پستونک نذار دهنشنیم ساعت شیر نده معده اش ورم کرده

چی کرده؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
شکمش خوب کار کرده تا الان مشکلی نداشته

خب خداروشکر اون ویروسه دور از جون نی نی اسهال هم همراهش هست

آروغشو بگیر گناه داره جوجه😍 شیرشم خیلی تند تند بدی بالا میاره چون معدشون کوچولوعه باید شیر قبلی هضم بشه تایم رو رعایت کن

ببین شیر زیاد نخورده؟ آروغش گرفتی؟

سر چند ساعت باید شیر بخوره؟

ی ساعت پیش خورد اروغش گرفتم بعد ی ساعت گشنش شد دوباره سیرش دادم اروغش گرفتم بعد پوشکشو عوض کردم یکم بازی بازی کردیم ی ده دیقه ای بعد دوباره گشنش شد سیرش دادم ولی همینطوری با سینم بازی کرد زیاد نخورد منم دیگه اروغش نگرفتم بعدش قنداقش کردم خوابوندمش ک اینطوری شد

2810