2777
2789

بنظرتون حقیقت داره ؟ 

یعنی مثلا اگر قراره کنکور بدیم تا وقتی تموم نشده نگیم ؟ چجوریه قضیه 

چیارو بگیم چیا رو نگیم 

اخه من خیلی دهنم لقه واسه دوستام همه چیو تعریف میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیگم

کنکور ثبت نام کردم همه فهمیدن چون میدیدن مهمونی و اینا نمیرم

ولی مسائل دیگه رو نمیگم

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

بله نگو از ساعت درس خواندنت

من قرار بود وسیله ای بخرم پول واریز کردم یهو طرف گفت وارداتش ممنوع شده پولمون‌ رو پس داد

بچه هام قبلش همه جا گفتند که قرار فلان وسیله رو بخریم

اون موضوعاتی که باعث میشه توی رودربایستی قراربگیری و بخاطر اینکه کوچک نشی و وجهه ت رو حفظ کنی و تلاش کنی که انجامش بدی رو بگو

بستگی به شخصیت خودت داره

مثلا اگه ادم بگه رژیم گرفتم و دارم لاغر میکنم برا اینکه دفه بعد طرف منو میبینه و میگه عه تو که همونی پس چرا تکون نخوردی بهم برمیخوره و رژیمم رو نگه میدارم پس باید بگم

ولی بعضی وقتا هم هست که بقیه انرژی منفی میدن، همه ش میگن نه نمیتونی و سخته و فلان، اگه شخصیتت محکم نباشه تو هم ول میکنی

البته بعضیا هم انتقام جو هستن و با نه شنیدن بیشتر مصمم میشن که ادامه بدن و به نتیجه برسن تا بکوبونن تو چشم بقیه😁😁

ببین شخصیت خودت چیه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
میگم شما حسابداری میخونی؟

عزیزم خواهرم میخونه من کنکور دارم این در حقیقت کاربریه خواهرمه من گوشی رو کنار گذاشتم از کاربریش استفاده میکنم گاهی سوالامو بپرسم