2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من از خوده بیمارستان شیرخشک دادم وزنش بالا بود چهار کیلو بود قندش افتاده بودولی گهگداری شیر خودمو ...

ماشالله بهش 😍

منم دیشب پرسیدم از مامانم گفت بهترین شیر بعد مادر شیر بز هست قدیما ک مادر سر زا میمرد به بچه شیر بز میدادن چون مقوی و سبکه 

2805
ماشالله بهش 😍منم دیشب پرسیدم از مامانم گفت بهترین شیر بعد مادر شیر بز هست قدیما ک مادر سر زا میمرد ...

مرسی عزیزم چه فایده آلرژی داشت تا هفت ماهگی فقط سه کیلو وزن گرفت

تمام مادرایی که شیرخشک میدونو بچه اذیته اگه شیر بز بدن راحت میشن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
مرسی عزیزم چه فایده آلرژی داشت تا هفت ماهگی فقط سه کیلو وزن گرفتتمام مادرایی که شیرخشک میدونو بچه اذ ...

اره کلا برا مادر هم سخته 

من ک سختمه شیر خشک درست کردن اوایل میدادم کمکی 

دیدم عذابه 

خودشم نخورد دل درد میگرفت 

اپتامیل و نان امتحان کردم همشو برمیگردوند با قاشق هم میدادم قورت دادنی صدا میداد گریه میکرد  دیگ ندادم

اره کلا برا مادر هم سخته من ک سختمه شیر خشک درست کردن اوایل میدادم کمکی دیدم عذابه خودشم نخورد دل در ...

من نصفه شبا باید دوسه بار بلند شم شیر داغ کنم ظرفو شیشه بشورم😅😅

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
طوری نیست بازم بهتر از بیرونیاسوالا یکی مادرا تو سایت میگفت دکتر گفته یکی دوماه ماست بدین بدنشون عاد ...

عه چه جالب ممنونم خداخیرت بده عژیزم

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند