2777
2789
مغزیجات چرا؟

نوزادو اذیت میکنه

من خودم مامانم حلوای کنجدو گردو و بادوم بیمارستان میداد بهم بعد از زایمان

نوزاد یه روزه عربده میکشید دکتر نفهمم می‌گفت دایمیتیکون بده هیچیش نیست

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
خداکنههرچی بچه ی نا آروم دیدم همه آلرژی داشتن حتی کولیک هم دیدم با رژیم گرفتن بچه آروم شدهنمیدونم چر ...

من دوقلوهام یکیشون از گرستگی خوابش نمیبرد طفلک پا شدم ۶۰ تا شبر درست کردم درجا خورد و خوابید

بعدم رفتم دکتر فهمیدم با شیرم وزن نگرفتن و از اون موقع کمکی دادم

اون یکیم الرژی داشت مدام از خواب میپرید ...نشونه های دیگشم اسهال و دونه صورت بود..

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوقلوهام یکیشون از گرستگی خوابش نمیبرد طفلک پا شدم ۶۰ تا شبر درست کردم درجا خورد و خوابیدبعدم رفت ...

خدا حفظشون کنه ♥️

الان در چه حالن

شیرخشکشونم نیست لامصب

من که شیربزمحلی میدم دخترم از هفت ماهگی

الان یکسالشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
خدا حفظشون کنه ♥️الان در چه حالنشیرخشکشونم نیست لامصبمن که شیربزمحلی میدم دخترم از هفت ماهگیالان یکس ...

فدای شما خوبن۱۴ ماهه هستن..خدا گلدختر شمارو هم نگهدار باشه...

به یکیشون اپتامیل ۳ میدم اون یکی هم باید پپتی بدم اما چون گیر نمیاد مجبورم پپتی جونیور بدم خدا لعنتشون کنه که با سلامتی دلبندای ما بازی میکنن

خدا حفظشون کنه ♥️الان در چه حالنشیرخشکشونم نیست لامصبمن که شیربزمحلی میدم دخترم از هفت ماهگیالان یکس ...

شیر بز سنگین نیست برا بچه ؟!

ماه های اول چرا اینقدر سخت میگذرن بعدش هم میگی کاش بزرگ نشن....

فدای شما خوبن۱۴ ماهه هستن..خدا گلدختر شمارو هم نگهدار باشه...به یکیشون اپتامیل ۳ میدم اون یکی هم بای ...

ممنون عزیزم

خییییلی حواست باشه حتی یه قطره ازشیر اونیکیو نخوره

جنسیتشون چیه راستی

سیمیلاک توتال کامفورتم بعد اینا رژیمیه بعضیا بجای پپتی دادن اوکی بوده

یه پیج هست تو اینستا همه مادرا آلرژی هستن خیلی خوبه

توم دنبالش کن ادرسش تو امضامه

اها ولی من میخوردم زیاد گریه نمی کرد فقط گلوم اومد و نتونستم بخورم بعدش

اگه شیرت واقعا سیرش نمیکنه همون شیرخشک بدی بهتره

اینم که میگن پفه چرته بخدا

فقط حواست باشه صورتش دونه زد

یا مدفوعش سبز شد

یا رفلاکس گرفت

شیرخشک نساخته باید عوض کنی

ممنون عزیزمخییییلی حواست باشه حتی یه قطره ازشیر اونیکیو نخورهجنسیتشون چیه راستیسیمیلاک توتال کامفورت ...

عه ممنونم

همه امیدم اینه که تا ۱۸ ماهگی اوکی شه الان الرژیش خیلی بهتره ینی واکنشش به پروتیین گاوی فقط دونه های صورتشه

دوتا دختر چی دارم من

شیر بز سنگین نیست برا بچه ؟!ماه های اول چرا اینقدر سخت میگذرن بعدش هم میگی کاش بزرگ نشن....

نه سبکتر از شیرخشکه

شیرخشک دوسه ساعت طول میکشه تو معده هضم بشه

شیر بز نیم ساعته هضمه

من تماااااام شیرخشکارو تست کردم

اول که نمیدونستم آلرژی داره همه ی شیرخشکای ساده رو دادم

بعد از فهنیدن آلرژی تماااام رژیمیارو

باور کن بیست مدل شیر عوض کردیم

بوم یکماه کامل اسهال شدید بود داشت از دست میرفت

اخرش شیر بز محلی ساخت

عه ممنونمهمه امیدم اینه که تا ۱۸ ماهگی اوکی شه الان الرژیش خیلی بهتره ینی واکنشش به پروتیین گاوی فقط ...

نمیخام ناامیدت کنم ولی تو پیج که مادرا تا سه سالگی درگیر بودن☹️☹️

الانم صورتش دونه میزنه هنوز؟؟

غذا چی میخوره؟

دختر من فقط لعاب جوپرک خورده تا حالا.چندروزه بوقلمون دارم میدم ساخته بهش

از اول نخوردم هیچکدوم ازینارو

خوبه پس باریکلا😘

شیرخشکو دختر من یکماهگی هردوساعت شصت تا میخوردبیشترش رفلاکس میداد

هرچقدر دادی فقط زودتر از دوساعت ندی تا شیر قبلی هضم بشه و بره تو روده که رفلاکس نگیره

2810