2777
2789

شیرخشک بخوره ممکنه شیر خودتو دیگه نخوره

مشکلی نداری باهاش؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
ماه اول ۳۰ میل بهش میدادم ترسیدم بیشترش کنم یه نفر گفت باعث یبوست میشه با سی میل هم سیر نمیشه یه بار ...

نه عزیزم یبوست نمیگیره،من به دخترم نان میدادم یبوست میگرفت بهش نمیساخت.بعدش آپتامیل دادم خداروشکر خوب بود ،بچه بیشتر تو خواب رشد می‌کنه ،سعی کن وقتایی که میدونی میخواد بخوابه شیر خودتو بدی که زیر سینه خوابش ببره،

تایمای گرسنگیش شیرخشک بدی

نه مشکلی ندارم چون از گرسنگی خواب نمیره همش گریه میکنه و خوب وزن نگرفته

من به بچه اولم گیگوز میدادم خوب وزن میگرفت یه وقتایی یبوست میشد

به دومی هم گیگوز دادم اسهال شد.عوضش کردم 

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
نه مشکلی ندارم چون از گرسنگی خواب نمیره همش گریه میکنه و خوب وزن نگرفته

اینکه نمیخابه و گریه میکنه از گرسنگی نیست

مگه نوزاد چقدر شیر میخاد که با شیرت سیر نشه

رژیم آلرژی بگیر

لبنیات و مغزیجات و غذاهای دریایی و تخمرغ نخور بعد دو هفته اروم میشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ماه اول ۳۰ میل بهش میدادم ترسیدم بیشترش کنم یه نفر گفت باعث یبوست میشه با سی میل هم سیر نمیشه یه بار ...

حتما شیرخشک بده هر چند تا که سیر میشه

اول شیر خودتو بده اگه بازم خواست شیرخشک

اپتامیل بده که شبیه شیرخودت باشه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
اینکه نمیخابه و گریه میکنه از گرسنگی نیستمگه نوزاد چقدر شیر میخاد که با شیرت سیر نشهرژیم آلرژی بگیرل ...

ممکنه از گرسنگی باشه 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

نان بده

روزی دوبار 

ولی شیر خودتو بده بزار مک بزنه هر چقدر زیاد مک بزنه شیرت زیاد میشه 

الان شیرت نسبت ب تقاضای کودک هست باید بزاری قشنگ بیست دقیقه اینا بخوره 

شیر افزا 

شیر 

شربت شیره انگور 

چای کمرنگ 

مغزیجات 

چای بابونه 

و چای رازیانه خوبن برات 

آبگوشت ووووو

ممکنه از گرسنگی باشه

خداکنه

هرچی بچه ی نا آروم دیدم همه آلرژی داشتن حتی کولیک هم دیدم با رژیم گرفتن بچه آروم شده

نمیدونم چرا اینقدر زیاد شده

دلم کباب میشه میشنوم نوزادا اینقدر گریه میکنن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
2810