2777
2789
عنوان

وای خدای من من دیگه کی هستم

461 بازدید | 10 پست

خانوما من آدم بشدت مودی هستم تصمیمات لحظه ای میگیرم هزار بار گفتم نکنم ولی باز تا چیزی میشع یه رفتار بدی از خودم نشون میدم من باردارم تا کوچیکترین چیزی از شوهرم ببینم سریع می‌خوام بچه رو سقط کنم امروز سر اینکه گفت دستاتو نشستی غذا درست کردی غذا نخورد بیخودی داشت ایراد می‌گرفت  منم گفتم بدرک که نمی‌خوری خودم میخورم خودم خوردم بعد رفتم تو آشپزخونه کیسه برنج ده کیلویی گرفتم بغل و شروع کردم به دویدن بعدش دل‌درد گرفتم نفسم گرفت اومدم دراز کشیدم بعد شوهرم دست از پا درازتر رفت غذا رو آورد خورد و به زحمت  از دل من درآورد ولی چه فایده من اونکاری که نباید میکردم و کردم چون هماتوم دارم نباید چیز سنگین بلند کنم چند بار دیگه هم همین کارو تکرار کردم  🥲

وای چه بد .

خب شما مگه دستاتو نشسته بودی ؟ از کجا می‌گفت ؟ چرا می‌گفت اینو ؟ دلیل قبلی داشت ؟ اون دلیل رو رفع کن . ولی کارت درست نبود بچه گناه داره 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

نمی‌دونم بگم از هورموناته عیب نداره و ملاحظه کار باشم

یا منطقی باشم و بگم شما قطعا مادر خوبی نخواهی شد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وای چه بد .خب شما مگه دستاتو نشسته بودی ؟ از کجا می‌گفت ؟ چرا می‌گفت اینو ؟ دلیل قبلی داشت ؟ اون دلی ...

نه وسواس داره اعصاب آدم و خراب می‌کنه مثلا میگه دست به گوشی زدی تا دستاتو نشستی نرو طرف آشپزخونه نمیشه که من دم به دقیقه دست بشورم یا حوصلم سر می‌ره خب آدم هر دقیقه سر قابلمه نیست اون وسطا بیکار میشی میای گوشی هم نگا می‌کنی 

خودار باش

اصلا نمیتونم بعضی موقع ها یه کارایی می‌کنه اعصاب آدم خراب می‌کنه خودشم زود پشیمون میشه ولی تو ذهن میمونه مثلا کسی ندونه فکر می‌کنه از دستشویی اومدم دست نشستم ولی نه چون دست به گوشی زده بودم می‌گفت باید دستاتو بشوری 

اصلا نمیتونم بعضی موقع ها یه کارایی می‌کنه اعصاب آدم خراب می‌کنه خودشم زود پشیمون میشه ولی تو ذهن می ...

بیین اینو همیشه در نظر داشته باش وسواس دست خود آدم نیست افراد وسواسی خودشونم دارن زجر می‌کشند اون قصد ناراحت کردن تورو نداره و دست خودش نیست اینا ریشه در گذشته داره ریشه در احساسات کودکی شون داره روانشناس ببر و خودتم کمی مراعات کن 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بیین اینو همیشه در نظر داشته باش وسواس دست خود آدم نیست افراد وسواسی خودشونم دارن زجر می‌کشند اون قص ...

والا اینقدر مراعات کردم احساس میکنم دارم وسواسی میشم اصلا شرط من برا بچه دار شدن این بود این وسواس رو بزارع کنار ولی گولم زد تا باردار شدم دوباره شروع کرد ایراد الکی گرفتن