پسرم 18 ماهشه کلا موقع راه رفتن یک پاشو کج میذاره، به داخل،
خودم توجه نکرده بودم چند نفر بهم گفتن دیدم درسته
باید ببرم ارتوپد یا هر پزشک اطفالی باشه مشکلو تشخیص میدن؟
اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺 الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خاهر زادم پاهاش پرانتزی بود و بد راه میرف . خاهرم بردش پیش دکتر علی جوادی بیمارستان دکتر شیخ چن جلسه ...
چه خوب😊
ممنون به خاطر معرفی🌺
اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺 الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
بچه منم همینطوره از زمانی که راه افتاد این مشکلو داشت الان یک سالی میشه چندتا دکتر و کاردرمان و ارتوپد فنی بردم گفتن تا۳ سالگی عادیه به مرور درست میشه فقط کفش ساقدار باید استفاده کنید و اگه نیاز باشه کفی
بچه منم همینطوره از زمانی که راه افتاد این مشکلو داشت الان یک سالی میشه چندتا دکتر و کاردرمان و ارتو ...
پس منم ببرم همون ارتوپد ببینم چی میگن...
اره عزیزم نگران نباش اولشه برااینکه تعادل خودشونو حفظ کنن پاشونوکج میزارن ولی بازم برااینکه مامان گل ...
چه مهربوون😍😍🥰
اره میبریمش ان شاءالله 🌺
من یکیو می شناسم میگن بچگیش افتاده نبردن دکتر بعدها خودش گفت من گفتم شاید لگنت در رفته گفت آره دکتر گفته عمل باید کنی پروتز لگن بذاری ، دوست داره عمل کنه اذیته پا درد داره فرم راه رفتنشم مشکل داره ، من گفتم دکتر طب سنتی جا می ندازه کلیپ دیدم آموزشش هم بود بهش گفتم ولی انگار قبول نداره
علائم در رفتگی مفصل لگن ناتوانی در حرکت دادن پا: بیمار ممکن است به طور کامل قادر به حرکت دادن پای خود نباشد یا در هنگام حرکت پا درد شدید احساس کند. تغییر شکل لگن: ممکن است لگن بیمار به طور غیرطبیعی کج یا نامتقارن به نظر برسد. کبودی و تورم: ممکن است در ناحیه لگن کبودی و تورم مشاهده شود.