2777
2789

هورمونام ریخته بهم خیلی میلم رفته بالا از طرفی ماما رابطه رو برام ممنوع کرده تا زمانی که برم پیش دکتر متخصص زنان  

یه هفته اس نزدیکی نداشتیم یه هفته دیگم نباید داشته باشیم 

خیلی سخته 🥺

کاربری دست دو نفره ❤️😘

اگه فقط دخول ممنوع شده باشه میشه به نحوی مدیریتش کرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط گفت نزدیکی نکنید از جزییات چیزی نگف ☹️

بپرس

ولی عموما کسایی نزدیکی براشون ممنوعه که طول سرویسکسشون کمه

و عموما ارگاسم ممنوعیت نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بپرسولی عموما کسایی نزدیکی براشون ممنوعه که طول سرویسکسشون کمهو عموما ارگاسم ممنوعیت نداره

تا چهارشنبه نمیتونم بپرسم 🥺 هی زیر دلم میپیچه بهم نمیفهمم دردش عادیه یا نه نگران میشم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

تا چهارشنبه نمیتونم بپرسم 🥺 هی زیر دلم میپیچه بهم نمیفهمم دردش عادیه یا نه نگران میشم

خب پس یکم مدیریت کن 

تا چهارشنبه زیاد نمونده

چند وقتته؟ ماما چرا گفت نزدیکی ممنوعه؟ لکه بینی داشتی؟ بارداری پر خطره؟ سابقه سقط داشتی؟

نه هیچ‌کدوم نداشتم من تستم مثبت شد هی دلپیچه داشتم درد پریودی کمر درد ماما گف نزدیکی نکن استراحت مطلق شو تا چهار شنبه که ساک حاملگی دیده شه برو دکتر سونو بده خطر داره اگر خارج رحمی نبود بهت شیاف پروژسترون میده

کاربری دست دو نفره ❤️😘

عزیزم حتی تحریک شدن هم گاهی تو حاملگی خطرناکهالبته دکتر زنان باید بگه متخصص نه ماما

چقد سخته من قبلا میلم خیلی کم بود شاید دو هفته ای یبار اما الان چند روزه میلم زیاد شده فکر کنم بخاطر حاملگیه

کاربری دست دو نفره ❤️😘