2777
2789

بیست پنج سالمه شاغلم لیسانس دارم خودم خرج دانشگاه دادم خودم همزمان درس خواندم کار کردم با بدبختی پول درآوردم .حتی خانوادم ی کلاس ک ی چیزی یاد بگیرم نفرستادن منو الان ک با همون جون کندن شاغلم مادر پدرم دختر خالمو میزنن تو سرم ک اون این جوری اون اونجوری خسته شدم نمی‌دونم چیکار کنم تو سختی ها ذره ای کمک نکردن بهم حتی موقعی ک دنبال کار بودم پدرم نگفت اصلا تو چطوری داری میگذرونی حتی نپرسیدن مدرک ذانشکامو گرفتم یا نه از این مقایسه خسته شدم دختر خالم هزار تا کلاس فرستادن کلی هم خرجش کردن

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه استادی داشتم روانشناس بود

میگفت یه مراجعه کننده داشت طرف جزو وکلای به نام تهران بود که وقتی اسمش رو گفت درجا شناختم (:

میگه این تعریف میکرد از بچگی پدرش سرکوفت میزد ؛ طرف دانشگاه تهران کارشناسی گرفت برای ادامه رفت فرانسه و برگشت و گفت بایا بالاخره موفق شدم (:

پدرش درجواب گفت چه فایده تو که بچه نداری.

نتیجه میگیریم که :

ولشون کن و از مسیری که داریم به قهقرا میریم لذت ببر (:

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

بیخیال اینه همش هست به مسیر خودت ادامه بده و لذتشو ببر از یه جایی به بعد باید یه گوشت در یه گوشت درو ...

آزمایشگاه کار میکنم فرمولاتور هستم

یه استادی داشتم روانشناس بودمیگفت یه مراجعه کننده داشت طرف جزو وکلای به نام تهران بود که وقتی اسمش ر ...

بخدا خسته شدم دیگ نمیکشم

بخدا خسته شدم دیگ نمیکشم

نکش خوب نیست

منم خیلی وقته که نمیکشم

شل کن و لذت ببر

اصلا یه کلاس ساز یا زبان یا یه چیزی ثبت نام کنن

فرض کن نمیخوای ازدواج کنی (حالا یه پلن کلی برای زندگیت بریز و تا آخرش ادامه بده)

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

نکش خوب نیستمنم خیلی وقته که نمیکشمشل کن و لذت ببراصلا یه کلاس ساز یا زبان یا یه چیزی ثبت نام کننفرض ...

زبانم میرم 

نمیزارن

اوووف حالا فکر نکنی خودت تنهایی ماهم همین مشکلو داریم همین دیشب میگفتن بدبخت اون کسی تو رو بگیره بخاطر اینکه تو خونه کار نمی‌کنم

ناچارا ادامه تحصیل بده برو یه شهر دیگه