2777
2789
عنوان

میخام امشب به شوهرم بگم کسایی که بچه دار نمیشن بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 26 پست

من خیلی از خانمها رو دیدم که شوهراشون ازواسپرم بودن و با عمل اسپرم گرفتن و ای وی اف کردن و باردار شدن 

نگران نباشید

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

خب اهدایی بگیریدچ اشکالی داره بهترازاینه ک زندگیتوخراب کنی بخاطربچه حالا ببینی اصلا بعدش ازدواج میکنی یانه یابچه دارمیشی یانه بنظرم منطقی نی زندگیت روبه هم بزنی اسپرم اهدایی بگیرگلم جای جنین بهتره دیگه تخمک ازخودته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت بگردم ان شاء الله مشکلت حل بشه دلم خونه شوهرمو دوست دارم از وقتی هم مشکلشو فهمیدم روز به روز بی ...

من ممکنه ژنام مشکل داشته باشه و بچم ناقص به دنیا بیاد😢😢😢

دلم خونه یه بار به شوهرم گفتم برو پی زندکیت ول کن منو چون هنوز عقدیم با اینکه واقعا عاشقشم ولی اون میگ نه حتی اگه مشکل داشته باشی درصدش کمه و من نمیرم از پیشت ولی من میدونم حتی خودشم نخواد خانوادش اینقدر تو سرش میزنن که پشیمونش کنن💔😢😢😢

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

ان شاالله هرچی زودتر صاحب فرزند میشی بدون هیچ مشکلی و طبیعی هم شما هم همه ی عزیزانی که منتظر نی نی هستن خدا بزرگه از ته دلم حستو درک کردم با تمام وجودم برات دعا کردم خدا بهت به بچه سالم بده بدون هیچ عملی 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا که مشکلت حل میشه عزیزم این روزا دیگه چیزی به اسم نازایی نداریم این همه راه حل هست جدا شدن سر نازایی خوب نیست از کجا معلوم نفر بعدی هم مشکل دار نباشه 

جنین اهدایی بگیرید اگه اسپرم نداشت .تو شکم خودت رشد میکنه حس مادری بهت دست میده شوهرتم همین جور وقتی ببینه بچه پیش خودتون دنیا اومده چ و بزرگ شده عاشقش میشه 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ایشالا به حق وحرمت واحترام امام حسین ونوزاد گلش علی اصغر امام حسین رو قسمش میدم به علی اصغرش قنداق ...

قربونت برم الهیییی امین عزیز دلم ممنونم بابت دعای قشنگت 

اتفاقا نذر حضرت علی اصغر کرده بودم که بچه دار شدم شیر پخش کنم ولی طاقت نداشتم گفتم بزار برم نذرمو ادا. کنم امسال شیر گرفتم بردم شیر خوارگاه حضرت علی اصغر دادم به بچه ها و گفتم خدایا اگر بچه دار شدم تا زمانی که بچمو بفرستم دانشگاه شیر پخش کنم روز هفتم محرم 

نذر حضرت ابوالفضل هم کردم ان شاء الله اگر پسر شد بچم حتما اسم علمدار کربلا رو روش بزارم 

نذر حضرت رقیه هم کردم 😭😭😭😭