2777
2789

دوسال پیش اومدن و چندین جلسه حرف زدیم بیرون اومدن خونمون یه گل نگرفتن بیان 

ناراحتم هرچند وقت یه بار یادم میاد که چرا راهشون دادم اصن خونه این بیخود هارو

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

مرزهای حساس بودنو جا به جا کردی😑بیخیال بابا تموم شده رفته

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داشتم یه دونه اینجوری 😂

۴تا آدمِ دراز دست خالی اومده بودن،از اونجایی که کلن هم خوشم نیومده بود خیلی مختصر جواب سوالاشونو میدادم 

به کسی که معرف شده بود گفته بودیم حالا میگیم خودش مرد بوده نمیدونسته اون مادر و ۲تا خاهر نمیدونستن خاستگاری رسوم داره دست خالی اومده بودن

معرف رفته بود بهشون گفته بود آبرومو بردین دیگه به هیچکس معرفیتون نمیکنم 

مرزهای حساس بودنو جا به جا کردی😑بیخیال بابا تموم شده رفته

اووووه کجای کاری گریه ام میکنم به خودم میگم حتما یه گناهی کردم حقمه انقدر ناراحت بشم

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
اووووه کجای کاری گریه ام میکنم به خودم میگم حتما یه گناهی کردم حقمه انقدر ناراحت بشم

به خودت رحم کن دختر😐

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️