2777
2789
عنوان

جرااا نامزد سابقم دستم رو در مهمونی نگرفت 😭😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 70 پست
فازش اینه که،منطقی داره بهت میگه تو رو واسه زندگی نمیخواد و گذاشتت کنار، بحث اخساسات رو هم پیش نمیکش ...

میدونی چندین ماه پیش باهاس که حرف مبزدم میکفت من اکه خودخواه باشم و فقط به خودم فکر کنم انتخابه میکنم دوستت دارم ولی مطمئنم مادر خوبی نمیشی 

یعنی چی؟

خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش، زن د ...

برگشتن خیلی مهم نیس از خودت بپرس عوض شدی؟همونطور که ایشون اولین سوالی که ازت پرسید همین بود وسواسه فکریت درست شده؟به نظرت لیاقتش رو داری؟ارزشه عشقش رو درک میکنی؟میتونی بهش وفادار بمونی؟(منظورم از وفاداری فقط به مسائله جنسی نیست)فعلا اینجوری که تعریف کردی همه چیو خودت خراب کردی و چهارچوب و قانونی برای خودت نداشتی...ببین از پس این برمیای که یه رابطه‌ی خوب بسازی و آدمی سمی نباشی؟

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا واقعأ این کارارو کردی؟سعی کن هیچوقت دیگ رفتارای عجولانه نکنی از این ک گذشت حداقل کیس های دیگه ات ...

اخه اینقدر دیوانه وارانه عاشقم بود و همیشه توی کوچکترین چیرت نظرمو میخاست و … فک میکردم هرکاری کنم عاشفم میمونه

شاید تو براش هنوز تموم نشده باشی ولی قطعا اگه عاقل باشه نمیخواد که بهت برگرده من ۵ سال به خاطر یه اد ...

میدونی چندین ماه پیش باهاس که حرف مبزدم میکفت من اکه خودخواه باشم و فقط به خودم فکر کنم انتخابه میکنم دوستت دارم ولی مطمئنم مادر خوبی نمیشی 

یعنی چی؟

برگشتن خیلی مهم نیس از خودت بپرس عوض شدی؟همونطور که ایشون اولین سوالی که ازت پرسید همین بود وسواسه ف ...

ببین بهش کفتم میخام برگردم و … بهم کفت داری خودت رو اذیت میکنی و اینا

بعد گفت خاستی بری پیش مشاور اک دوست داشتی بهم بگو منم باهات بیام دوست دارم حالت خوب بشه و مثله اون روزای اول که دیدمت باشی

ب تظرت دوستم داره؟ برمیگرده؟؟

الان دوست داشتن اون مهم نیست، برای درمان وسواس فکریت اقدام کردی یا نه؟

ببین بهش کفتم میخام برگردم و … بهم کفت داری خودت رو اذیت میکنی و اینا

بعد گفت خاستی بری پیش مشاور اک دوست داشتی بهم بگو منم باهات بیام دوست دارم حالت خوب بشه و مثله اون روزای اول که دیدمت باشی

ب تظرت دوستم داره؟ برمیگرده؟؟

نه فقط بعد از کات کردنمون با دوستش رفتم بیرون صرف اینکه خال و هوام عوض بشع همین بخدا هیج فازی نبود ب ...

میگی بزرگش کرده ولی تو وقتی توی رابطه بودی دائم چکش میکردی که مبادا بهت خیانت کنه...حالا از این دید بهش نگاه کن اگر قضیه برعکس بود هیچوقت نمیبخشیدیش .. انقد به این فکر میکردی نکنه اون کاری کنه که خودت مرتکبه این اشتباه شدی حتی اگرم هیچی بینتون نبود آدم باید چهارچوب داشته باشه اصلا عقلانی نبود که با دوسته نامزدت بیرون بری ...دوسته من برو روانشناس از خودت آدمه بهتری بساز تو در حاله حاضر شرایطه رابطه داشتن رو نداری.. اول درونه خودت رو درست کن بعد اطرافت خود به خود درست میشه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
اخه کدوم رفتارم نشانه وسواس فکریه ؟؟ خود اکسم بهم گفت هرکاری لازم باشه میکنم حالت خوب بشه باهات میا ...

همه ی رفتار هات، تجسس کردنت، جزیی نگری بیش از اندازه، سین جیم کردنت، پیگیری هات، شک مدام داشتن... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ببین بهش کفتم میخام برگردم و … بهم کفت داری خودت رو اذیت میکنی و اینابعد گفت خاستی بری پیش مشاور اک ...

براش تمام شده‌ای منتها از روی احساسی که یه زمانی بینتون بوده میخواد کمکت کنه بهتر بشی توئم برای بهتر شدنه خودت تلاش کن خدا رو چه دیدی شاید توی این رفت و آمدت به مشاور و بهتر شدنه حالت دوباره به همدیگه برگشتین.. و این دفعه از راهه درستش پیش رفتین...