2777
2789
عنوان

شوهرم زدم داخل خیابون طلاهامو از دستم درآورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 51 پست
چندتا مرد غریبه موهام از دستش درآوردن خیلی حالم بده خیلی

به نظرم بشین جدی فکر کن ببین میخوای با همچین آدمی ادامه بدی؟

به نظرم حالا حالاها همچین رفتارهایی از خودش نشون میده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
حتما حتما با مشاور صحبت کن اصلا نزار کار ب اینجا برسهچرا وام ب این خوبی کنسل کنی هرچند شوهرت بیکار ب ...

به قرآن بهش گفتم اون اصلا راضی نمیشد میگفت باید درجا بریزی تو حسابم فلان میخواست خرابش کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به قرآن بهش گفتم اون اصلا راضی نمیشد میگفت باید درجا بریزی تو حسابم فلان میخواست خرابش کنه

الانم تندی اسم طلاق نیار دوتاتون تمرکز رو واکنش هاتون ندارید 

اگر الان درستش کنزد خوبه نکنید تا ثریا میرود دیوار کج

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

چندسالته 

مادرت و پدرت ی راهنمایی بهت نمیکنن؟

دوتاتون احترام بزلرید بهم فعلا دست روت بلند کرده تدبیر کن زود اشتی نکن 

ولی نگو طلاق بشین خودت و اون بررسی کن 

چندسالتونه؟

هرچی هم باشه مقصر شوهرش و پدرشوهرش هستن به هیچ وجه کارشون توجیه نمیشهبه هیچ عنوان استارتر رو تو این ...

وام نمیخاستم رفتم ب پدرشوهرم گفتم وام نمیگرم شوهرم نمیتونه سرپاش وایسه دو روزه خرابش میکنه ضامن ها تورو می‌شناسن گفت برو بابا 

وام نمیخاستم رفتم ب پدرشوهرم گفتم وام نمیگرم شوهرم نمیتونه سرپاش وایسه دو روزه خرابش میکنه ضامن ها ت ...

خب عزیزم وام میگرفتی ماشین به اسم خودت میگرفتی شوهرت هم میرفت اسنپ قسط هاش رو میداد. بعدشم با خانوادش اصلا چیزی در میون نذار فقط همه چی بین خودتون باشه. بفهمن از چنگش در میارن

دیگه خانواده ام گفتن فقط طلاق فایده نداره

وقت طلاق نیست 

اون حق نداشته دست بلند کنه

منتها توهم همدل و همراه باش

اخه کی میره وام ۴درصد بفروشه یا کنسل کنه ؟

بهترین موقعیته

خب عزیزم وام میگرفتی ماشین به اسم خودت میگرفتی شوهرت هم میرفت اسنپ قسط هاش رو میداد. بعدشم با خانواد ...

ببین شوهرم اصلا راضی نمیشد باهاش حرف زدم میگفت تو کیی باید درجا بریزیش تو حسابم