2777
2789

داخل خونه موهام کند انقدر جیغ زدم  ک همسایه ها به دادم رسیدن زدم بیرون از خونه گرفت تو خیابون موهام کند طلاهام درآورد از دستم 

شوهرم بی عرضه س نمی تونه سر پا خودش وایسه نزدیک ۷ ماهه ازدواج کردم همش دعوا بوده بحث بوده زندگی برام جهنم کردن خانواده شوهرم 

گفتم شوهرم بیکاره وام ازدواج منو نمیگیرم رفت پدرشوهرم ثبت نامش کرد شوهرم بزور بردم بانک حساب باز کردم یعنی امروز قرار بود ضامن ها رو ببرن من پنجشنبه رفتم بانک گفتم شوهرم بیکاره نمیخام وام بگیرم بزور آوردنم گفت شنبه بیا برا لغو الان سیستم قطع اینا 

اینم بگم وام خودشو فروخت جهیزیه خرید  پدرشوهرم گفت بدش به من ۶۰ میلیون  گفتم نه به شما نمیدم به غریبه میدم ۱۰۰میلیون ۵۰ میدم به شوهرم که کار راه بندازه ۵۰ خودم طلا بخرم گفت توکی هستی تو چکاره ی فلان دیگه شوهرم اومد خونه گرفت همیچی شکوند موهام کند ک جیغ میزدم همسایه ها به دادم رسیدن زدم بیرون که اومد تو خیابون طلاهام درآورد موهام کند شالم کند 

فقط طلاق میخام  خانواده ام داغون شدن مادرم فشارش افتاد وقتی منو با اون سرریخت عصر دید دندونم درد میکنه رفتم دکتر گفت ضربه جزئی دیده تا یک هفته خوب میشه زیاد مهم نیست فلان 

به نظرم خودتو نجات بده تا بیشتر از این بهت آسیب نزدن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریف کردن تو نی نی سایت مث اون خوابای میمونه که یهو میبینی یه عده بی خودی افتادن دنبال ادم

خب الان تنها راه حلت طلاقه همین

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یکم احترام یکم ادب. اول زندگی چه خبره آخه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خودشم مهارت گفتگو ندارهبلد نیست سیاست خرج کنه

هرچی هم باشه مقصر شوهرش و پدرشوهرش هستن به هیچ وجه کارشون توجیه نمیشه

به هیچ عنوان استارتر رو تو این مسئله مقصر نمیدونم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

حتما حتما با مشاور صحبت کن اصلا نزار کار ب اینجا برسه

چرا وام ب این خوبی کنسل کنی هرچند شوهرت بیکار باشه

وتم ۴درصد ملت خودشون میکشن همچین وامی بگیرن

نهایت ماشین میخریدی ب نام خودت 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....