2777
2789
عنوان

شوهرم زدم داخل خیابون طلاهامو از دستم درآورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 51 پست

خیلی زیاد ناراحتت شدم عزیزم ایشالا بهترین تصمیم رو بگیری و به آرامش برسی 

ولی عزیزان مجرد با مرد بی پول ازدواج نکنید خودتونو بدبخت نکنین ...نگید خدا می‌رسونه چون با وضعیت نابود الان دیگه خیلی سخته زندگی رو جمع و جور کردن 

بی پولی هم ادمو عصبی می‌کنه هم بداخلاق هم بی حوصله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف مشکل اخلاق داره در این حد که اومده تو کوچه ،مردای دیگه تو رو نجات دادن،بعد بیکاره،خانوادشم ک بدتر از خودش هستن ،بعد میگن سیاست نداری،دختر خوب از همچین آدمی دو تا پا دیگه قرض کن فرار کن،ادمی که برای یه مشکل کوچیک اینجوری تو رو زده فردا با هزار تا بدبختی میخواد چیکار کنه؟

هر اتفاقی هم که بیفته حق نداره دست روت بلند کنه

این خط قرمزت باشه

با یه وکیل مشورت کن مهریتو بزار اجرا

محکم جلوش وایسا.یا خودشو جمع میکنه خوب میشه یام از زندگیت بندازش بیرون

دنبالم نیا اسیرم میشی  

از دست ی سری زنانی نی نی سایت،

نره وسط خیابون چن تا مردموهای زنشو از دستش دراوردن،کار ب هم چین یچزی زسیده اونوقت میگین چرا اینجورحرف زدی چرا وام نگرفتی نگوطلاق؟؟؟

چشم بشینه باهاش زندگی کنه ولی بره رو مهارت حرف زدنش کار کنه ک ی وقت اقا وحشی نشه بخوادبکشتش

شماها زن ک هیچی تو مغزتون چیه

کچی کورد🪷☘️
ب عنوان ی غریبه همچی باید دید نه فقط جنسیت زده من تجربه میزارم اختیارش استفاده کنه طلاق بعد رفتن ب م ...

عقل سلیم میگه این مرده خودش هیچی پدرش هم مایه عذاب اسی،اگ از بی شوهری مونده و درعذاب ب هر روشی شده حتی ب قیمت جونش بمونه ک مبادا بی شووور ش

کچی کورد🪷☘️
شما اهل کتک خوردنی اسی م میخوای کتک خور ش؟

من گفتم کتک بخوره کامل براش نوشتم 

من میگم پا نشه بره پدرسوعر خبر کنه 

پا نشه بره بانک بگه وام لغو کن شوهرم بیکاره 

این اگر بدرد نخوره چرا ازدواج کرده باهاش؟پس حالا ک ازدواج کرده یکم صبر کنه بره مشاور

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
عقل سلیم میگه این مرده خودش هیچی پدرش هم مایه عذاب اسی،اگ از بی شوهری مونده و درعذاب ب هر روشی شده ح ...

اره قبل ازدواج بود میگفتم نکن 

منتها اسی ک با مجردیش با این ازدواج کرد بعد طلاق لابد خانواده اش بدتر شوهرش میدن

بهرحال مشاور زوجین گذاشتن برا بررسی

وام نمیخاستم رفتم ب پدرشوهرم گفتم وام نمیگرم شوهرم نمیتونه سرپاش وایسه دو روزه خرابش میکنه ضامن ها ت ...

نه حرفشو بزن نه غصه‌اش رو بخور بدار نده به یقه‌اش ر‌و بگیرن تو چرا خودتو اذیت میکنی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
عقل سلیم میگه این مرده خودش هیچی پدرش هم مایه عذاب اسی،اگ از بی شوهری مونده و درعذاب ب هر روشی شده ح ...

ابنجور باشه همه باید جدا شن تو این سایت 

من مخالف تو سری خوردنم منتها مخافم طرف یه بررسی نکنه ببینه چی ب چیه 

الان بخاطر کتک باید جلوش وایسه محکم همون بالام گفتم

منتها تلنگرهایی ک زدم بهش برا قبل از رسیدن ب این مرحله ست

ببین شوهرم اصلا راضی نمیشد باهاش حرف زدم میگفت تو کیی باید درجا بریزیش تو حسابم

وا یعنی چی چه پررو اگر اینطوره که وام کنسل کن. یکی دو سال رو مخش کار کن بکشش سمت خودت. شاید خانوادش موش میدونن. بعد وام بگیر یا از خودت ضامن ببر و قسطش بده یا ماشین به اسمت بگیر بذار اون قسطش بده. برای کنسلیش هم بگو بابام گفته وامت رو میخوام قسطش رو هم خودش میده.