2777
2789
عنوان

یعنی ای کیو بعضی ها تو نی نی سایت در حد صفر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 34 پست

عکس یه بنده خدایی رو دیروز با فامیلش یکی گذاشته بود که من بهش شک کردم با شوهرم امکان داره رابطه داشته باشه چون فالورش هست بعد من گفتم اخه چه کاریه خودشم با فامیلیش گذاشتی ! خانما ریختن سرم که حتما اگه مشکلی داشت با این موضوع عکشو نمیزاشت پروفایلش والا ادم نمیدونه چی بگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد اون وکیله معروف نی نی سایت افتادم که با همه دعوا داره من چون سوال داشتم بهم‌گفت ای کیوت پایینه � ...

کیی؟😂

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

طرز فکر تمام ایرانیا در مورد خیانت :

زنه عوضیه ، هرزس ، بی حیاس 

فقط این وسط در مورد شوهره یادشون میره این حرفارو بزنن البته حقم دارن از بچگی همه آزادی و قدرت رو به پسرا میدادن الانم تو این موضوع انگار شوهره حضرت یوسفه اون زنه که باهم لاس میزنن هرزس

هم بخاطر پخش عکس 

هم بخاطر از بین بردن آبرو 

هم طرف مقابل اعاده حیثیت کنه 

سه تا جرم سنگین پدر طرفو در میارن 

حالا بگو با شوهرم بوده طرف میاد میگه لفظی صیغه‌ خوندیم و از نظر قاضی بیگناهن

چون اگه فکر می‌کرد می‌فهمید عکس پخش کنه گیر میوفته

این همه توی تل و فضای مجازی عکس پخش میشه رو دست هیچکدوم هم گرفته نمیشه 

این چیزا برا ۲۰سال پیش بود

الان عکسشون پخش بشه خوشحال هم میشن میگن معروف شدیم

آره واقعا فک کن آبروی یکی رو ببرن الکی الکی

یکی اگه هرزه باشع براش مهم نیست عکسش پخش بشع 

اما همون میتونه شکایت کنه دوم اینکه شاید خصومت باشه یا اینکه ی مرد ب زنش خیانت کرده چرا ما باید عکس ی زن دیگه پخش کنیم 

به امید روزهای خوش 💝

حرفات درسته ولی نکته جالبش اینجاست فقط چند نفر نیستن این افراد نااگاه

من اینارو توی تاپیک گفتم دقیقا مشابه همین تاپیک امروز بود

طرف عکس میزاشت همه پشت سرش کپی میکردن و زیرشم هزاارجور فحش نامربوط میزاشتن....میگفتن پخش کنیم

اومدم همین حرفای تورو زدم فقطم من بودم بین اون ۲۰ نفر

ریختن سر منم....

چنان بی ادبیایی کردن و دلیلای مسخره ای اوردن

دلیلاشون:

به تو چه؟ توام حتما یکی ازونایی که ناراحتی؟! دلمون میخواد برو بیرون....

اینا خوباش بود

متاسفانه شعورم بهم اجازه نداد بیشتر تو اون تاپیک بمونم.

از اون به بعد تصمیم گرفتم انسانی که ناآگاهه رو هیچوقت آگاه نکنم اینجا

بزارم تو ناآگاهی خودش غوطه ور شه 

منم تماشاش میکنم🥰

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
طرز فکر تمام ایرانیا در مورد خیانت :زنه عوضیه ، هرزس ، بی حیاس فقط این وسط در مورد شوهره یادشون میره ...

شوهراشون یه طفل معصوم بیگناهه که دمپایی ابری تو سرشه و مغزشو یه جای دیگش کار گذاشتن😂 

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
این همه توی تل و فضای مجازی عکس پخش میشه رو دست هیچکدوم هم گرفته نمیشه این چیزا برا ۲۰سال پیش بودالا ...

اونا خودشون میخوان پخش بشه اما اگه کسی شکایت کنه جرم بالایی داره

این همه توی تل و فضای مجازی عکس پخش میشه رو دست هیچکدوم هم گرفته نمیشه این چیزا برا ۲۰سال پیش بودالا ...

نفست از جای گرم بلند میشه دقیق نميدونم از سال 93 یا 90 فتا تشکیل شده 

گوشی دوست من رو دزدیده بودن تهدیدش میکردن عکست پخش میکنیم تو 12 ساعت گرفتنش 

به امید روزهای خوش 💝

اونا خودشون میخوان پخش بشه اما اگه کسی شکایت کنه جرم بالایی داره

سال 97 ی مامور فتا گفت از 5 ماه تا دوسال حبس داره جریمه نقدی هم داره گفت خیلی طول بکشه 74 ساعت اولین نفر عکس پخش کرده میگیریم 

به امید روزهای خوش 💝

2810