دورو برای ۱۶ ظهر بهم زنگ زد نمیدونستم اونه جواب دادم باز گریه کرد حلالم کن عاشقتم منو ببخش ی فرصت دیگه بهم بده یعنی ببین گریه میکرداااا گریه..منم حالم بده ولی دارم خودم رو مشغول میکنم که کم نیارم ولی مزاحمتاش اذیتم میکنه آخه چه فرصتی اون زن داره 😭😭😭 منم نمیخوام زندگی کسی رو خراب کنم..
گفتم ب زنت میگم میگه بگو زنم برام ذره ای ارزش ندارع چون عاشقش نبودم مجبورم کردن
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۲۸ سالمه یکساله ی مرد ۵۰ ساله دیوونم کرده خداشاهده دوتا پسر داره از من بلندتر وضع مالی عالی زنش خانم خوبیه انقد اونم التماس میکنه آخر گفتم میام دم خونت ابروتو میبرم خیلی ببخشید جرت میدما فقط از ترس آبرو رفت