2777
2789
عنوان

امشب میخوام فقط بمیرم

105 بازدید | 12 پست

میشه اصلا نپرسید چرا بغض سه روزه داره خفم میکنه ولی اشکم در نمیاد دارم میمیرم بگید چی کار کنم میخوام تا صبح گریه کنم ولی اشکم درنمیاد

باشه قبول من باختم / بس کن دیگه آقای قاضی....🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خیلی ناراحتی و هیچی حالت بهتر نمیکنه فعلا یه آهنگ غمگین بزار گریه کن تا سبک بشی

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟

برو دکتر ..بهت آرامبخش تزریق کنه یا دارو تجویز کنه .اینطوری با خیال راحت گریه میکنی ..گریه نکنی مشکلات قلبی برای خودت درست میکنی ..آرامبخش برای اینجور مواقع کاربرد داره ...برو دکتر اعصاب و روان ..من خودم وقتی ناراحت میشم اونقدر خشمگین میشم که دلم میخواد داد بزنم .ولی نمیتونم گریه کنم ...قرص توی خونه دارم .سریع میخورم یک ساعت بعدش آرومم .میتونم بهتر با مشکل روبه رو بشم ..ذهنم بازتر میشه ..قدرت پذیرشش برام راحت تره ..بعدش میرم دوش میگیرم .من با رانندگی و آهنگ گوش دادن میتونم گریه کنم .

میگذره بخدا طوریکه بعدا برات مسخره میشه

بله میگذره ولی چطور و با چه قیمتی ؟؟اونقدر هورمون ها بهم میریزه ..بالا و پایبن میشه ..آرامبخش برای اینجور مواقع هست ..چرا زمان بعد از کلی مکافات باعث حال بهتر بشه ؟

برو دکتر ..بهت آرامبخش تزریق کنه یا دارو تجویز کنه .اینطوری با خیال راحت گریه میکنی ..گریه نکنی مشکل ...

من با قرص ارامبخش وضعم اینه 

چقدر دیگه باید ارامبخش بخورم تا تموم بشه 

باشه قبول من باختم / بس کن دیگه آقای قاضی....🥀