2777
2789
عنوان

اگه هفت قلو باردار شم‌ چییی

196 بازدید | 19 پست

بچه ها من لتروزول میخوردم امروز رفتم سونو گفت ۷ فولی بالغ داری بین ۱۵ تا ۱۷...گفت ازادسازی بزن ولی نزدیکی نکن چون ۵_۶قلو باردار میشی....

این ماه کلی خرج گردم بنظرتون چه کنم؟

کاش میشد مثل آواز خوش یک دوره گرد زندگی را بار دیگر با رفیقان دوره کرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش که نمیگیره 

من بودم چون دو یا ۳ قلو میخواستم اقدام میکردم

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

واااا کی اینو گفته من بالای هفت هشت تا داشتم دو تا هم ۲۱ و ۲۲ باز یه قلوعه

عزیزم توروخدا جوابمو بده...این ماه کلیی هزینه کردم..شب ۳ تا ۷ لترو خوردم ..شب ۸ و ۹ و ۱۰ هم امپول اچ ام جی زدم....

امروز روز ۱۱ نتونستم برم‌ پیش دکتر خودم چون شهر دیگه بودم..

رفتم یه دکتر دیگه گفت ۷ تا فولی داری گفت یا ۲ امپول بزن ولی نزدکی نکن یا یکی بزن نزدیکی کن...اخرشم گفت بنظرم یکی هم زدی نزدیکی نکن چون ۵/۶قلو باردار میشی...خیلی ترسیدم...سایزشونم بین ۱۵ تا ۱۷...

فکر کن میگه دکترم گفته ازنظر من اصلا دکتر نرفته محاله یه دکتر اینو بگخ

نه بخدا تا الان مطب دکتر بودم...گفت دکترت زیادی بهت دارو داده...۷ تا خیلیه ممکنه همش بگیره تو هم لاغری جثه نداری🤐

عزیزم توروخدا جوابمو بده...این ماه کلیی هزینه کردم..شب ۳ تا ۷ لترو خوردم ..شب ۸ و ۹ و ۱۰ هم امپول اچ ...

ببین من خودم یکماه پیش شبی دو تا لتروزول خوردم روز ۱۱ پریود هم رفتم سونو فولیکول زیاد داشتم بین ۱۱ تا ۱۵ ولی بزرگترین دوتا بود ۲۱ و ۲۲  همون شب دو تا آمپول hcg زدم و از شب بعدش اقدام یک روز در میان تا ده روز اولین ماهی بود که دارو می‌خوردم و آمپول زده بودم همین ماه هم حامله شدم و فقط یه قلو با وجود دوتا فولیکول ۲۱ و ۲۲ هم اصلا دکتر نگفت ممکنه دو قلو بشه 

ببین من خودم یکماه پیش شبی دو تا لتروزول خوردم روز ۱۱ پریود هم رفتم سونو فولیکول زیاد داشتم بین ۱۱ ت ...

نمیدونم چرا این دکتره اینجور بهم گفت..گفت تو جثت لاغره میتونی ۵_۴تا رو تو شکمت نگه داری؟🤐

گفتم مگه قراره همش بگیره؟؟

2810