2777
2789
عنوان

عکسای کاربرای اینجا رو هیچ وقت باور نکنین 😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 107 پست
عزیزم چشم های خودته مشخصه لنز نیست و روشنه😍ولی باز مشخصه فی لتر داره و با دوربین عادی نیست

چشام فیلتره؟

نه فقط پوستمو افکت زدن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
عزیزم خیلیم زیبایی ب حرف بقیع هیچ وقت اهمیت نده میخوره خیلی هم مهربون باشی

😍😘

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلیم زیبایی ب حرف بقیع هیچ وقت اهمیت نده میخوره خیلی هم مهربون باشی

😑😅خواهرم من معذرت میخوام

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
@گویلر_اولدوزی‍ چشمات محشره سبزه؟😍😍😍

قربونت عزیزم

اره سبز و قهوه ای

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
ژل اصلا دوست نداااارم میخوام لاغر کنم بینیمو عمل کنم موهامو رنگ کنم ولی فعلا کنکور جان😄

اما به نظر میرسه اخلاقت عالی باشه. موفق باشی. آره کلی خوشگل میشی یکم کارای زیبایی انجام بدی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چشام فیلتره؟نه فقط پوستمو افکت زدن

نه چشمت نیست 

ولی اگه این فی لتره همون فی.لتری باشه ک فکر میکنم توی اسنپ چته 

چشم هارو بزرگ تر میکنه یکم

شایدم اشتباه میکنم در کل رنگشون زیباست

آراستگی یعنی بوی خوب یعنی تمیزی بدن و لباس و مو دندون در ضمن رک بودن هم از ی جایی ب بعد بگذره میشع ب ...

تو رو خدا همکلام شو🥲

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
اما به نظر میرسه اخلاقت عالی باشه. موفق باشی. آره کلی خوشگل میشی یکم کارای زیبایی انجام بدی

🫂🫂🫂

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

نه چشمت نیست ولی اگه این فی لتره همون فی.لتری باشه ک فکر میکنم توی اسنپ چته چشم هارو بزرگ تر میکنه ی ...

نه با اسنپ نیس عکسم

رفیقم رو عکسم ادیت زده دوتا جوش داشتم اونا رو ف.یلتر زده

فدات جانم

عزیزی🤗 ولی من خیلی مهربونمااا🥲 تعجبم چجور وایب چهرم اینجور بود😂 شانس مارو باش طرف یزید پیشش لنگ م ...

چیز بدی نگفتم 

بیشتر بخند فقط🥲♥️

من بخدا منظور بدی نداشتم بازم معذرت میخوام

آدمی نیستم کسی و از خودم برنجونم🤍

@دختر_آروم    

از شما هم معذرت میخوام اگه لحنم طوری بود بد برداشت کردید🌷

قربونت عزیزماره سبز و قهوه ای

خدا برات پارتی بازی کرده ها😒

چیز بدی نگفتم بیشتر بخند فقط🥲♥️من بخدا منظور بدی نداشتم بازم معذرت میخوامآدمی نیستم کسی و از خودم ب ...

ن بابا ناراحت نشدم😁😁 معذرت نمیخواد بخوای من ادم کینه ای نیستم گلم🫂 بیا بغلم🫂😍 راستش شرایطم جوری نیست لبخند بزنم:)))) همین امروز تا مرز خودکشی رفتم تاپیکم پوکید🥲 ولی یه تاپیک دیگم هست🥲

خدا برات پارتی بازی کرده ها😒

نه بابا نمیگم زشتم ولی میتونستم خوشگلتر شم😂

من خودم عکس از خودم میندازم انگار از دوتا آدم متفاوت عکس میندازم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

2810