2777
2789
عنوان

پسر دایی پسرم در مورد رابطه به پسرم اطلاعات داده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 51 پست
آخه اصلا خودش بیخیال نمیشه چند روز پیش بعد سه هفته بهم گفت امروز هم دیدم داره فک می‌کنه می‌خنده پرسی ...

اخه بچه فکر میکنه چیز خنده داری بهش گفته،ایراد نداره،خیلی سرگرم بازهای جدید و جالبش،کم کم کمرنگ میشه

شک نکن عملی هم انجام نشونش داد تا حالا تنهاشون گذاشتيد؟

آره در حد اینکه برن تو اتاق کارتون ببینن اصلا اونم اینطور بچه ای نیست خیلی استرس دارم

میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه بچه فکر میکنه چیز خنده داری بهش گفته،ایراد نداره،خیلی سرگرم بازهای جدید و جالبش،کم کم کمرنگ میشه

آره راست میگید 

نه سالشه

خوب بجای ناراحتی و دعوا و...

مثلا تاپ بپوش برای پسرت هم رکابی بعد بغلش کن بگو منظورش این هم بغل میکنن اونم فقط مادر و پسر 

با اون پسر دایی هم نزار دیگه هم کلام بشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
2805
خوب بجای ناراحتی و دعوا و...مثلا تاپ بپوش برای پسرت هم رکابی بعد بغلش کن بگو منظورش این هم بغل میکنن ...

اصلا جلوش پوشیده با چادر نیستم که میبینی جلوش لباس عوض میکنم با شور ت و سوتین هستم یدفعه ای میاد خودشو پرت می‌کنه تو بغلم بغلش میکنم

اسی پسره من هفت سالشه 

دختره پسرخالم هشت سالشه 

ماتابستون رفته بودیم باغ...من واسه پسرم چادر خریده برده بودم من دیدم پسرم و اون نیستن به آرامی دنبالشون گشتم دیدم پسرم و دختره پسرخالم داخله چادر افتادن رو هم دارم لبای همدیگرو میخوره😐😐😐😐😐 یهو داد زدم که کجاهستی هردو داشتن میلرزیدن از ترس

به مامانم گفتم  به مامانه اونم گفتیم   خندیدیم😐

اسی پسره من هفت سالشه دختره پسرخالم هشت سالشه ماتابستون رفته بودیم باغ...من واسه پسرم چادر خریده برد ...

من بودم سکته رو زده بودم تو دیگه کی هستی 🥺🥺🥺

اصلا جلوش پوشیده با چادر نیستم که میبینی جلوش لباس عوض میکنم با شور ت و سوتین هستم یدفعه ای میاد خود ...

خوب کار خوبی می‌کنی این دفعه گفت محکم

بغلش کن بگو این گفته 

فقط هم مادر و پسر

من پسرم سه سال و نیم هست سوت..ین من برداشت ک بپوشه  شوهرم دعوا کرد گفتم دعوا نکن بهش گفتم این لباس مامان ها هست 

بعد براش بستم خندید رفت و میگه لباس مامان هست

منظورم این یک جوری بدون دعوا و استرس حل کن

اصلا واکنش نشون نده به پسرت

چیزی نگفتم اتفاقا از همیشه آروم تر مهربونم تر رفتار کردم باهاش ولی خیلی اذیت شد تا بهم بگه 

اسی پسره من هفت سالشه دختره پسرخالم هشت سالشه ماتابستون رفته بودیم باغ...من واسه پسرم چادر خریده برد ...

حالا خوبه دعوا نکردین اما نزار بیشتر جلو برن خوب نیست 

خوب کار خوبی می‌کنی این دفعه گفت محکمبغلش کن بگو این گفته فقط هم مادر و پسرمن پسرم سه سال و نیم هست ...

اصلا حساسیت نشون ندادم بهش 

اتفاقا همیشه مقایسه می‌کنه میگه تو شکمت گندس تو سینه هات گندن بهش میگم من مامانم دیگه معلومه کهاینطوریه

2810