2777
2789

بله من زدم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بله من زدم

شما هم با وجود آمپول باز انقباض داشتین؟از چند هفته زدین؟به موقع زایمان کردین؟من خیلی نگرانم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم با وجود آمپول باز انقباض داشتین؟از چند هفته زدین؟به موقع زایمان کردین؟من خیلی نگرانم

منم هفته های آخر زدم چرا دروغ بگم دقیق نمیدونم چند هفته بودم ،. ولی حین بارداری قشنگ انقباض رو دکترم بهم میگفت... ولی اشتباه کرد که بهم هی میگفت چون من بیشتر استرس گرفتم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

۳۷ هفته زایمان کردم... 

نگران نباش اصلاااا برات خوب نیست 

بسپار به خدا🫶🏻🥰

منم هفته های آخر زدم چرا دروغ بگم دقیق نمیدونم چند هفته بودم ،. ولی حین بارداری قشنگ انقباض رو دکترم ...

اره اخه میگن انقباض خوب نیست باعث زایمان زودرس میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره اخه میگن انقباض خوب نیست باعث زایمان زودرس میشه

همون آمپول هات رو ادامه بده تا زمانی که دکترت بگه... 

استراحت کن ... 

منم هفته های آخر زدم چرا دروغ بگم دقیق نمیدونم چند هفته بودم ،. ولی حین بارداری قشنگ انقباض رو دکترم ...

ببخشید منظورم حین زایمانم بود... که شکمم رو‌دکتر باز کرده بود متوجه انقباض شدید شده بود

ببخشید منظورم حین زایمانم بود... که شکمم رو‌دکتر باز کرده بود متوجه انقباض شدید شده بود

اهاااا خب دیگه حین زایمان واسه چی گفته که آدم بدتر استرس بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهاااا خب دیگه حین زایمان واسه چی گفته که آدم بدتر استرس بگیره

بخدا یعنی بدترین زایمانم بود🤧

منو کشت انقد غررررر میزد انقد غرررر زد... فک کن من شکمم باز ... دستام‌ بسته... همینجوری استرس دارم اون دکتره هم بدترم کردم...

حالا تو استرس نگیری😂😂

ولی سعی کن هم دکتره خوبی انتخاب کنی و بعدشم پیش خودش زایمان کنی... 

من چون زودتر از موعدم شد... nacu خیلی گرون میشد بیمارستان خودم ... سر اون لحظه ی آخر دکترم عوض شد و مزخرف بود😕

ولی خداروشکر گل پسرم صحیح و سلامت بغل کردم و الان هم برام خاطره شده😍🥰

بخدا یعنی بدترین زایمانم بود🤧منو کشت انقد غررررر میزد انقد غرررر زد... فک کن من شکمم باز ... دستام‌ ...

وای اره میفهمم خب چرا غر میزد آدم مگه دست خودشه انقباض 

نه خداروشکر دکترم اصلا استرس بده نیست من خودم نزده میرقصم

کلا بارداری از اول تا آخرش استرسه

خداروشکر عزیزممممم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای اره میفهمم خب چرا غر میزد آدم مگه دست خودشه انقباض نه خداروشکر دکترم اصلا استرس بده نیست من خودم ...

ان‌شاءالله شما هم به وقتش کوچولوی نازت رو‌بغل میکنی و‌باهم عشق میکنید😍😍😍

ان‌شاءالله شما هم به وقتش کوچولوی نازت رو‌بغل میکنی و‌باهم عشق میکنید😍😍😍

مرسی قربونت برم انشاالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40