2777
2789

من هفته 29بارداری رفتم سونو داپلر و وضعیت جنین هفته 18هم هم داپلر رفتم هم آنومالی اما چیزی نگفتن فقط نوشته جفت خلفی گرید دو الان دکترم سونو کرتا نوشته البته دست به سونو نوشتنش خوبه و همه ی سونو ها رو می‌نویسه میخواستم بدونم اگه مشکلی بود تو سونو بهم میگفتن؟یا همه باید انجام بدن؟ قبلاً سقط بارداری پوچ بدون کورتاژ داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می‌خوام بدونم توی اون سونو ها مشخص نمیشه یا حتی مشکوک نمیشن؟یه سونو جدا داره؟

من زایمان اولم جفت خودبخود نیومد و دکتر با دست کندش خیلی عذاب کشیدم گفتن چسبندگی بوده زایمان دومم نگران بودم تکرار بشه دکتر گفت چسبندگی نبوده اون کواراژ بوده چسبندگی خونریزی شدید موقع زایمان  میده و باید رحم خارج بشه و اگر زخم داخل شکم داشته باشی یا سزارین قبلی یا عمل جراحی شکم ممکنه چسبندگی جفت اتفاق بیفته که اون زمان نمیشد از قبل فهمید ولی الان یه سونو هست تو پنج ماهگی مینویسن که معلوم میشه چسبندگی هست یا نه که اونم صد در صد نیست 

من زایمان اولم جفت خودبخود نیومد و دکتر با دست کندش خیلی عذاب کشیدم گفتن چسبندگی بوده زایمان دومم نگ ...

من هیچکدوم نداشتم فقط سقط بدون کورتاژ داشتم