2777
2789
عنوان

بخدا خوشگل بود خوب نیست😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10526 بازدید | 389 پست
عکس پروف خودتی واقعا؟ 😂

کی باشه پس🤣🤣🤣 من اصلا خوشم نمیاد عکس بلاگر و اینا بذارم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

ماشالا که انقد اعتماد به نفستون بالاست واقعا یه حسنه

کاش منم انقد اعتماد به نفس داشتم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه باربی وزنت چنده 

یگانه خانوم خردادی مودی   تروخدا تویی که هنوز با کل مردم مشکل داری با من یکی دو نکن نه سواد درستی داری نه سطح فرهنگ درستی صرفا یه شوهر و خواهر شوهرو مادرشوهر داری که با اونام مشکل داری و هر روز میای نینی سایت زوزه و ناله میکشی     

اسی قشنگی جذابی اون یکی خانم هم بسیارجذاب بودن گذاشتن

به نظرم سعی کن بسیاررفتارسنگینی داشته باشی وحجاب وپوششت عالی باشه وهمینطورآرایش نداشته باشی

من خودم معمولیم بازم بدون آرایش وساده میرم بیرون

مردهای هول مثل مگس میمونن مردواقعی جلوش بهترین وجدابترین خانم روهم بذاری سرش رومیندازه پایین وباوقاررفتارمیکنه بیخیال وشادباش

اما بچه ها خداییش یعنی هرکس خوشگل و خوش هیکل باشه مزاحم زیاد داره؟ آخه من از نعمت زیبایی بی بهره نیستم اما انقدری که بعضیا تعریف میکنن مزاحم ندارم خدا رو شکر دلیلش چیه؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
این عکس برای ۱۸سالگیمه با فی.لتر

بی فیلترم بذار  ببینیممم 

یگانه خانوم خردادی مودی   تروخدا تویی که هنوز با کل مردم مشکل داری با من یکی دو نکن نه سواد درستی داری نه سطح فرهنگ درستی صرفا یه شوهر و خواهر شوهرو مادرشوهر داری که با اونام مشکل داری و هر روز میای نینی سایت زوزه و ناله میکشی     

قربونت💙

❤️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

نه آخه گفتی مردم دنبالم راه میفتن اونو پرسیدم

نه من بیشتر بخاطر هیکلمه تا فیسم هیکلم خوبه بنظرم تا قیافم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
2810