2777
2789
عنوان

توروخدا کیا پانیک داشتن وخوب شدن بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 109 پست

من فقط رز قدیانیو میشناسم که دکتر پژوهان خوبش کرد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی ؟؟چند روز بود که سرگیجه ام شدید تر شده بود و یه حس عدم تعادل داشتم ....خسته شدم و رفتم تو نت و زدم سرگیجه نشانه ی چی هست؟؟یه جا نوشته بود به خاطر تکون خوردن مایه گوش میتونه باشه ....منم فرداش رفتم دکتر گوش و حلق و بینی ....باور میکنی معاینه ام کرد و گفت گوشات 70درصد جرم داره....بهم یه قطره داد گفت 3روز بریز تو گوش و بعد بیا تا برات بشورم گوشتو و ببینم چه مشکلی داری؟منم به محض انداختن قطره خوابیدم ووبعد که بیدار شدن انگار شفا پیدا کردم😂😂امروز هم رفتم شستشو گوش باور میکنی یه چیزای عجیب تو گوشم بود به مقدار زیاد ....و دکتر گفت یک مقدار مایع گوشت تکون خورده ....این. بود دلیل 3سال استرس و گیجی ومنگی من ......حالا تو هم برو یه متخصص گوش نگاهی بکنه به گوشت ....تمام سرگیجه و منگی و عدم تعادل  به گوش مربوط هست ....ترو خدا کنم خبر کن  ببینم چکار کردی ....تاپیکاتو خوندم خیلی دلم سوخت چون شرایط تو مثل خودم بود .

سلام عزیزم خوبی ؟؟چند روز بود که سرگیجه ام شدید تر شده بود و یه حس عدم تعادل داشتم ....خسته شدم و رف ...

سلام عزیزم ممنونم‌...من متخصص گوش هم چندبار رفتم حتی نوارگوش و تست شنوایی ام گرفت ازم گفت مشکلی نداری....علایمت مال اضطرابت...من سرگیجه چرخشی هم ندارم .فقط گیج ومنگم و انگار پاروی هوا میزارم...بی‌قرارم...توروخدا برام دعا کن