2777
2789

شاید خیلی هاتون اعتقاد نداشته باشید ب صبر و عطسه اومدن 

اما من و خانوادم واقعا اعتقاد داریم رفته بودم چند جا ی کاری کنیم صبر اومد بعدش دیدم اون کار نشد مثلا خواستگاری ی دختر می‌خواستیم بریم تا میرفتیم وسایل خواستگاری و گل بگیریم صبر میومد می‌گفتیم امکان نداره این کار بهم بخوره ولی خوردددددد

ی دختر تو فامیلمون عروس میشد گفتیم خداروشکر خوشبخت شد شوهرش خوبه صبر اومد بعد چند مدت طلاق گرفت

حالا ب رفتن من ب دانشگاه ترم بهمنی ام تا مادرم میخواد وسایل جمع کنه صبر میاد😰😰😰😰 خیلی میترسم ی دفه خدایی نکرده یکی از اعضای خانوادم نمیرن ..... ک من نرفته بشم 

وقتی از مصاحبه فوریت ب خاطر قد رد شدم ناراحت بودم میگفتم برم دانشگاه آزاد صبر اومد مادرم گقت نگران نباش قبول میشی 

حالا اینجور خیلی نگرانم بچه ها ی دفه ی کسی تو خونمون طوریش نشه 

دانشگاه هم ثبت نام شدم شماره دانشجویی داد ...

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

میترسم این حال خوبم تا یکی دو ماه دیگ بیشتر ادامه نداشته باشه

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چرا بدترین فکرو میکنی . شاید یه جای بهتر قبول بشی یا شوهر کردی یا خواستگار اومد موافق این رشته ...

اوه اوه شوهر چ خری هست ک مانع رفتن من بشه عزیزه دلم 

تنها چیزی میتونه جلوم بگیره اینه بلایی سر خانوادم بیاد خداییییی نکرده

نگا الان فصل سرما و سردیه عادیه این عطسه ها. بعدم اره حق داری نگران باشی بابای منم حیلی ب این عصطسه و صبرش اعتقاد داره جوری ک وقتی وسط کاریش ما عطسه میکنیم دیگ سری یکی پیشبندش ی عطسه الکی میاد جالب اونجاس بابام نمیفهمه و اون کارو ک انجام میده ختم بخیر میشه برعکس وقتی ک یادمون میره دومیشو انجام بدیم و بابام تو اون کار موفق نمیشه

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

قانون جذب میگه ب هرچی فک کنی کاعنات اونو برات رقم میزنن چ مثبت چ منفی. ی صدقه بده و ایت الکرسی بخون هیچی نمیشه

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

نگا الان فصل سرما و سردیه عادیه این عطسه ها. بعدم اره حق داری نگران باشی بابای منم حیلی ب این عصطسه ...

میترسم بخدا لرزه افتاد ب بدنم چ کنم من مطمئنم ی جوری میشه نمیتونم برم دانشگاه 

خدایا اتفاقی برای خانوادم نیوفته🥲🥲🥲

من وقتی بخام کار مهمی انجام بدم ک توش شکست نخورم و موفق باشم خدتهم کمکم کنه اول وضو میگیرم با صلوات و دعا اون کارو انجام میدم حتا اگ از نظر دیگران مهم نباشه

قانون جذب میگه ب هرچی فک کنی کاعنات اونو برات رقم میزنن چ مثبت چ منفی. ی صدقه بده و ایت الکرسی بخون ...

تا میاد ساک منو جمع کنه صبر میاددد

تا میاد ساک منو جمع کنه صبر میاددد

بنظرم وقتی میخاد جم کنه قبلش بهش بگو ی وضو بگیره خودتم ی صدقه بده صلواتی بخون

من وقتی بخام کار مهمی انجام بدم ک توش شکست نخورم و موفق باشم خدتهم کمکم کنه اول وضو میگیرم با صلوات ...

ی دلشوره بدی دارم اجی مطمئنم من نرفته میشم ی جوری بدجور صبر میاد 

بنظرم وقتی میخاد جم کنه قبلش بهش بگو ی وضو بگیره خودتم ی صدقه بده صلواتی بخون

مامانم میگ ممکنه بری توی این راه بمیری برای این صبر میاد یکی از ماها بمیره نتونی بری 

من شنیدم خوندن 70 بار سوره حمد دفع بلا میکنه و خوندن ایت الکرسی.

من ی نذری دارم انجام میشه بیشتر اوقات . یهو میفته تو دلم ک دو کیلو شکر نذر حضرت عباس کنم و حضت ام البنین و قسم میدم ک کمکم کنه

همه چی به فکره خود ادمه

منم کاری کنم اگه عطسه کنم سه صلوات میفرستم و کارمو انجام میدم هیچ مشکلی ام پیش نمیاد

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

میترسم بخدا لرزه افتاد ب بدنم چ کنم من مطمئنم ی جوری میشه نمیتونم برم دانشگاه خدایا اتفاقی برای خانو ...

هیچ اتفاقی نمیفته فقط ب چیزای بد فکر نکن. خدا بزرگه تا نخاد برگ از درخت نمیفته. دیدی فک میکردی قبول نمیشی ولی شدی اونم ی چیز خوب