2777
2789
میترسم اذیت بسه تحمل گریه کردنشو نذارم

بیخیال دخترم من پسدمو ۳ماهگی ختنه کردم با حلقه انقد خوب بود گریه هم بله میکنه ولی همون موقعه و اولین جیشش و تمام

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روش حلقه خوبه؟

اصلا خوب نیست. مراقب باشا. شاید برا همون یکی دو ماه جواب بده. برای بچه ها ی بزرگتر جواب نمیده دوباره باید ببری سنتی انجام بدی. بچه رو اذیت نکنی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
روش حلقه خوبه؟

به این فک کن کا عفونت ادراری میگیره و تا بچه ست راحتتره 

چیزای مقوی بخور شیر داشته باشی بلافاصله بندازش زیر سینه ت 

مسکن هم که میدن بهش 

حتما هم ببند پاهاشو تا یه وقت آسیب نبینه بر اثر حرکت

من هر دو بچه هامو سه ماهگی ختنه ب روش سنتی کردم

هر دو فقط یک شبانه روز گریه کردن

روز بعد هم‌ فقط موقع ادرار گریه کردن

الحمدالله عفونت هم نکردن

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
میشه تجربه هاتو بگی گلم منم پسرم ۳۷روزشه بعد چهل میخام ببرمش

اره

بردمش

قبل بی حسی

قطره دکتر کفت بدین

همسر ازدا وخونه. رفت بی حسی 

زد اگفت پوشکش درست کیند لباس تنش

تا اثر کرد و بعد انجام ختنه به ردش حلق

تومانی شروع کرد. به گربه دادیم‌

و بعد خونه هن دادیم

یک م گریه و تمام

تا روز ۷ حلقه ش افتاد

آخرین حمام مادرشوهر بردش که افتاد

چون تعداد حموم هاش بخاطر خونه مادرشوهر می‌بردم

همش ۷و۸بار تا اون ۶۰ روزگی

ش

منظورم

بقیه ش میگم 

الان

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 
35روزش پسرم

اینو با دکترت مشورت کن. اما هیچ روشی مثل سنتی خوب نیست. دکتر بچم گفت بهمون. یکی از آشناهامون هم بچشو برد حلقه جوا نداد. بچه اونقدر اذیت شد دوباره بردش سنتی. انگار دو بار شد. خیلی زجر کشید

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اصلا خوب نیست. مراقب باشا. شاید برا همون یکی دو ماه جواب بده. برای بچه ها ی بزرگتر جواب نمیده دوباره ...

حلقه میگن هرچی سن نوزاد کمتر باشه بهتره

برای سه چهار ماه ب بالا بهتره سنتی باشه

ارهبردمشقبل بی حسیقطره دکتر کفت بدینهمسر ازدا وخونه. رفت بی حسی زد اگفت پوشکش درست کیند لباس تنشتا ا ...

قطره استامینوفن دادیم

از داروخونه

از ۲ماهگی ش مرتب 

هفته ی دوبارمیبزم

حمام

آلات یک ماهی هست هفته ی یکبار

بدلیل سردی هدا

هفته ی یکبار حموم میکنم

مامانم اون دوماه دوبار برد

خب ازخنته سوال داری بپرس

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 
اینو با دکترت مشورت کن. اما هیچ روشی مثل سنتی خوب نیست. دکتر بچم گفت بهمون. یکی از آشناهامون هم بچشو ...

دکتر اربابی هم ب من گفتن

موافقم

2810