2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارباب حلقه ها، اول سه تا فیلمشو ببین بعد سریالشو "حلقه های قدرت"

پشم‌هایم سرحال و شاداب بودن حتی مقاوم به لیزر، تا اینکه عضو نی‌نی‌سایت شدم. از تمامی کاربرانی که با تاپیک‌های فوق سمی من رو در مسیر پشم‌زدایی یاری دادن سپاسگزارم. ❤
2805

سریال ویچر خیلی قشنگه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ارباب حلقه ها همون بود که موجوده توش چشای ابی درشت داشت ترسناک بود ؟

اره اسمیگل و گاندولف و...

سریالش درباره ی خود سائورون (که توی فیلم فقط یه چشم بزرگ و آتشین روی برج بود) و ماجرای ساخته شدن اون‌حلقه های جادوییه. جالبه.

پشم‌هایم سرحال و شاداب بودن حتی مقاوم به لیزر، تا اینکه عضو نی‌نی‌سایت شدم. از تمامی کاربرانی که با تاپیک‌های فوق سمی من رو در مسیر پشم‌زدایی یاری دادن سپاسگزارم. ❤
اره اسمیگل و گاندولف و...سریالش درباره ی خود سائورون (که توی فیلم فقط یه چشم بزرگ و آتشین روی برج بو ...

سریال دیگم معرفی کنی ممنون میشم 🥺 میدونی من خیلی سخت سریال مورد علاقمو پیدا میکنم زودم تمومش میکنم 

خیلی بدهههه

کاربری دست دو نفره ❤️😘

ببین مثلا یادته توی هابیت یه دونه ارتش بود که جنجگو های خیلی خوبی بودن پدر و پسر چشم ابی و موهای سفی ...

وایکینگ‌ها تقریبا همینجوری که دوست داریه .. بزن توی اینترنت عکساشو نگاه کن اگه خوشت اومد دانلود کن .. راستی سریاله ها . سینمایی نیس

2810