2777
2789

دوستان نامزد سابقم رو توی دورهمی دیذم خیلیی وقت پیش  بهش گفتم دوستت دارم و میخام بهت برکردم همینجوری منو نگاه میکرد اشکم در اومد گفتم تو چی دوستم داری یا نه گفت دونستن این قضیه جه تاثیری روی حال ما داره هنوز وسواس فکریت خوب نشده 

بعد دستشو گرفتم اینقدر سرد و رسمی بود که روش رو ازم برگردوند گفت این کارت درسته؟ من جکاره تو ام؟ دوست پسرت هم نیستم حتی 

به نظرتون دوستم داره ؟ بهم حس داره؟ چرا این حرفو زد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم دوست نداره سیسی

ببین الان یکسال و نیمه سینکله امار دقیقش دارم 

بهش کفتم اک دوستم نداری چرا سینگلی کفت تو اخرین تجربه ام بودی اینکه دوستت داشتم تاثیری روی حال ما نداره 

یعنی چی

وقتی ی رابطه تموم میشه حتی اگه دو طرف با علاقه دوباره برگردن هیچی دیگه مثل قبل نیست.. بپذیر و فراموش ...

ببین الان یکسال و نیمه سینکله امار دقیقش دارم 

بهش کفتم اک دوستم نداری چرا سینگلی کفت تو اخرین تجربه ام بودی و اینکه دوستت داشتم تاثیری روی حال ما نداره 

یعنی چی ب نظرت؟

ببین الان یکسال و نیمه سینکله امار دقیقش دارم بهش کفتم اک دوستم نداری چرا سینگلی کفت تو اخرین تجربه ...

اگه واقعا بخواد برگرده مستقیم میگه.. بیخیال شو بهت گفتم اون آدم برگرده هم چیزی قرار نیست مثل سابق باشه

ما دوباره سبز می‌شویم🌿