2777
2789
عنوان

کسی رو دیدید سه بار سزارین کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست
چطوری بهش بها ندادی؟

خودمو سرگرم میکردم ، وقتی این فکرا میومد سراغم سعی میکردم خوب فک کنم میرفتم سراغ کاری و ... روز عمل هم دلنگرانی داشتم اما کادر اتاق عمل و دکترم اینقد خوب بودن استرس و اضطراب نداشتم دیگه

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به چه فاصله ای؟میشه از بار سوم بگی؟

بار سوم خونریزی خیلی زیاد بود .کم خونی گرفتم تا چند ماه بعد تو پریودیا گیج بودم حتی زمین میخوردم ولی در کل بااینکه دکتر گفت سومی سخته برام راحت بود .اولی ودومی دوسال فاصله داشتن سومی با دومی دواز ده سال🤣الان ۶سالشه

بار سوم خونریزی خیلی زیاد بود .کم خونی گرفتم تا چند ماه بعد تو پریودیا گیج بودم حتی زمین میخوردم ولی ...

خدا حفظشون کنه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
بار سوم خونریزی خیلی زیاد بود .کم خونی گرفتم تا چند ماه بعد تو پریودیا گیج بودم حتی زمین میخوردم ولی ...

منم اولی و دومی یکسال و نیم فاصله دارن دومی و سومی هفت سال .خدا کنه برای منم راحت باشه

زندایی من سه دفه سزارین کرده میگفت این سری آخری  دکتر برام چسبندگیاییم که داشتم باز کرده و در کل خوب بود راضی،دکترش گفته بود تا شش تا هم خواستی بیا پیش خودم اتفاقی نمیفته😁

نترس به خدا توکل کن مرگ و زندگی دست اون انشاالله به سلامتی زایمان کنی

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندایی من سه دفه سزارین کرده میگفت این سری آخری دکتر برام چسبندگیاییم که داشتم باز کرده و در کل خوب ...

انشالله عزیزم دیگه توکل به خدا مرسی که وقت گذاشتی