2777
2789
عنوان

واااای نامزد پرنسسی🥲😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 31 پست

حالا اون بنده خدا شاید بد متوجه شده لحنتو. از خودش بپرس ببین چرا ناراحت شده ولی در کل هیچ اشکالی نداره یه مرد پیش کسی که دوسش داره و محرم خودش میدونش گاهی اوقات دل نازک و شکننده بشه. به نظر من خیلی هم قشنگه و نشونه خاص بودن اون زن برای اون آقاست. بهترین موقع هم برای محکم تر کردن پیوند عاطفی این جور وقتاست که مردا توی احساسی ترین حالتشونن. 

بش میگفتی به چپم که ناراحت شدی 

اه 

ولی اسی خدایی حرف توام اصن حالت دلبرونه و اینا نداشت بیشتر مسخره بود 😐😂

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بر عکس شده قبلا مردا با سیبیل کلفت و مردونگیشون ناز زنشون رو میکشیدن الان با شلوار کوتاه هیکل آمپولی ...

دقیقا

یعنی بحثمون که میشه با اینکه تقصیر خودشه ولی من باید نازشو بکشم

M❤️S
بش میگفتی به چپم که ناراحت شدی اه ولی اسی خدایی حرف توام اصن حالت دلبرونه و اینا نداشت بیشتر مسخره ب ...

به شوخی گفتم بابا نمی‌خواستم اصلا دلبرانه باشه 😂💔

ولی اصلا شوخی حالیش نیست 

M❤️S
حالا اون بنده خدا شاید بد متوجه شده لحنتو. از خودش بپرس ببین چرا ناراحت شده ولی در کل هیچ اشکالی ندا ...

متاسفانه وقتی بهش میگی چرا ناراحت شدی بلد نیست ناز کنه میگه هیچی بابا بیخیال شبت بخیر خدافظ 😬😂

M❤️S
متاسفانه وقتی بهش میگی چرا ناراحت شدی بلد نیست ناز کنه میگه هیچی بابا بیخیال شبت بخیر خدافظ 😬😂

😂😂بعدا تو یه موقعیت مناسب تر بهش بگو باید درباره احساساتمون با هم حرف بزنیم. تا وقتی ندونیم چرا دلخوری پیش میاد نمیتونیم برطرفش کنیم و... از این جور حرفا

همیشه انقدر زود رنجه ؟😵‍💫

اره بابا 

یه بدبختی ای باهاش دارم که نگو

قبل اینکه چیزی بهش بگم باید حرفو هزار بار تو ذهنم با خودم تکرار کنم ببینم اون ناراحت میشه با این حرفم یا نه

M❤️S
دقیقایعنی بحثمون که میشه با اینکه تقصیر خودشه ولی من باید نازشو بکشم

نکش 

عادتش نده 

اگرم کرده کم کم از سرش بنداز 

میتونی بهش بگی خیلی زود بهت بر میخوره 

وقتی دیدیش و رابطتون اوکی بود 

داشتید میگفتید میخندیدید 

حرف بنداز بگو 

بگو چیه هر چی میگم ناز میکنی نکن زشته فلانه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤