2777
2789
عنوان

سوال خصوصی در دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 20 پست
نه رابطه کامل که اصلا میگم که قرار شده بعد از عقد الان فقط در حد معاشقه منظورمه

ببخشین رک میگم 

معاشقه با حالت برهنگی نکن تو دوران صیغه اونم چهار ماه فقط با لباس در حد بغل و بوس

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشین رک میگم معاشقه با حالت برهنگی نکن تو دوران صیغه اونم چهار ماه فقط با لباس در حد بغل و بوس

چرا برای چی ؟

اون الان فقط رابطه کامل نمیخواد وگرنه میگه بقیه چیزا باشه🤦🏻‍♀️

حالا من چه کنم

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
چرا برای چی ؟اون الان فقط رابطه کامل نمیخواد وگرنه میگه بقیه چیزا باشه🤦🏻‍♀️حالا من چه کنم

اخه  عزیزم صیغه احتمال ب هم خوردنش هست .

ببین اون وسط معاشقه خب بالاخره جفتتون یک حالت از خودبیخودی میشین بعد اگه یک وقت جلو خودشو نتونست بگیره چی 

بعد خدانکرده دیدین ب درد هم نمیخورین تو متضرر میشی تو ضرر میکنی 

اینیکه میگم بالباس منظورم اینه حداقل ش ورت سوتین داشته باش

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
اخه عزیزم صیغه احتمال ب هم خوردنش هست .ببین اون وسط معاشقه خب بالاخره جفتتون یک حالت از خودبیخودی م ...

اهان درست ممنون دوستم

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
اهان درست ممنون دوستم

قربونت