2777
2789
عنوان

سوال خصوصی در دوران نامزدی

210 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من واقعا عذر میخوام بابت سوالم ولی جایی نمیشد پرسید 

ببخشید اگه کسی که تازه یک ماه باهم اشنا شدن و یک هفته هست که صيغه کردن اینکه پسر میگه دلم بغل و لمس کردن و... میخواد و حرف از فانتزی های جنسیش میزنه زود نیست البته میگه رابطه کامل بعد عروسی داشته باشین   من وسواس شدم نمیدونم واقعا چه برخوردی کنم من هم همراهیش کنم یا که هنوز زوده ؟

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

ن بابا محرمید دیگه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

منم همراهیش کنم بنظرتون نمیدونم اون هوله یا من ترسوام یا هنوز واقعا زود اگه همراهیش کنم با خودش فکر بد نمیکنه؟

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان سوال خودمم همینه والا من اصلا تجربه ای نداشتم حداقل خانومای که متاهل جوابمو بدن واقعا نمیدونم چکار کنم

منم همراهیش کنم بنظرتون نمیدونم اون هوله یا من ترسوام یا هنوز واقعا زود اگه همراهیش کنم با خودش فکر ...

نامزد زیر نظر خانواده باشه عیب نداره 

اما زودتر ثبت کنین تا اون موقع بغل و حرف بوس چ عیب داره 

البته نظر منه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

اسی خودت دلت نمیخاد؟چند سالته

نامزد زیر نظر خانواده باشه عیب نداره اما زودتر ثبت کنین تا اون موقع بغل و حرف بوس چ عیب داره البته ن ...

صیغه هستیم گفتن تا چهار ماه صیغه باشید بعدش بهتون نامه میدیم برا عقد

به نظرم بغل و بوس اوکیه....دیگه محرمید دیگه....به نظرم خوبه که درباره ی این مسائل هم صحبت کنید...شخصیت همو بشناسید ببینید از این نظر با هم تفاهم دارید یا نه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اسی خودت دلت نمیخاد؟چند سالته

چرا میخواد ولی آخه هفته اول زود نیست بنظرتون ؟🫠

۲۲سالمه

صیغه هستیم گفتن تا چهار ماه صیغه باشید بعدش بهتون نامه میدیم برا عقد

بازم ب خانوادت نگاه کنن فرهنگشون چ میطلبه 

اما ب نظر من حرف اشکال نداره یا بوسیدن

چرا میخواد ولی آخه هفته اول زود نیست بنظرتون ؟🫠۲۲سالمه

ما شب اول ک عقد کردیم بدون نامزدی  پیش هم بودیم 

هر خانواده یک مدلن خب 

بازم ب خانوادت نگاه کنن فرهنگشون چ میطلبه اما ب نظر من حرف اشکال نداره یا بوسیدن

خانواده با این قضیه مشکلی ندارند ولی خودم میگم یعتی هنوز زود نیس اخه تازه یه هفته هس صیغه شدیم

خانواده با این قضیه مشکلی ندارند ولی خودم میگم یعتی هنوز زود نیس اخه تازه یه هفته هس صیغه شدیم

ن بابا سخت نگیر 

تو ذوقش میخوره سرد میشه ازت 

اما حد و حدود تو ارتباط نگه دار 

چراک صیغه احتمالیکه ب مرحله ثبت نرسه هست بعد تو ضرر میکنی 

چرا صیغه کردید؟ مذهبی هستید؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ن بابا سخت نگیر تو ذوقش میخوره سرد میشه ازت اما حد و حدود تو ارتباط نگه دار چراک صیغه احتمالیکه ب مر ...

نه رابطه کامل که اصلا میگم که قرار شده بعد از عقد الان فقط در حد معاشقه منظورمه